Skip to main content
Português
English
Log In
Log in with CIÊNCIA-ID
Email address
Password
Log in
New user? Click here to register.
Have you forgotten your password?
Communities & Collections
Browse repository
Entities
Statistics
Português
English
Log In
Log in with CIÊNCIA-ID
Email address
Password
Log in
New user? Click here to register.
Have you forgotten your password?
Home
Departamento de Alimentação e Nutrição
DAN - Apresentações orais em encontros nacionais
Riscos e Beneficios associados ao consumo de pescado: componentes inorgânicos
Loading...
Publication
Riscos e Beneficios associados ao consumo de pescado: componentes inorgânicos
2013-10-16
Conference object
Restricted access
http://hdl.handle.net/10400.18/1901
Use this identifier to reference this record.
Name:
Description:
Size:
Format:
UTAD.pdf
5.28 MB
Adobe PDF
Download
Send Feedback
Authors
Castanheira, Isabel
Advisor(s)
Abstract(s)
Description
Keywords
Segurança Alimentar
Pescado
URI
http://hdl.handle.net/10400.18/1901
Pedagogical Context
Citation
Research Projects
Organizational Units
Journal Issue
Publisher
Instituto Nacional de Saúde Doutor Ricardo Jorge, IP
Collections
DAN - Apresentações orais em encontros nacionais
CC License
Full item page