Skip to main content
Português
English
Log In
Log in with CIÊNCIA-ID
Email address
Password
Log in
New user? Click here to register.
Have you forgotten your password?
Communities & Collections
Browse repository
Entities
Statistics
Português
English
Log In
Log in with CIÊNCIA-ID
Email address
Password
Log in
New user? Click here to register.
Have you forgotten your password?
Home
Departamento de Alimentação e Nutrição
DAN - Materiais de difusão da cultura científica e de formação
Ocorrência de acrilamida em alimentos portugueses: resultados preliminares
Loading...
Publication
Ocorrência de acrilamida em alimentos portugueses: resultados preliminares
2014-09-29
Lecture
Restricted access
http://hdl.handle.net/10400.18/2483
Use this identifier to reference this record.
Name:
Description:
Size:
Format:
apresentação acrilamida.pdf
2.05 MB
Adobe PDF
Download
Send Feedback
Authors
André, Catarina
Delgado, Inês
Agostinho, Joana
Castanheira, Isabel
Advisor(s)
Abstract(s)
Description
Keywords
Acrilamida
Segurança Alimentar
Alimentos Portugueses
URI
http://hdl.handle.net/10400.18/2483
Pedagogical Context
Citation
Research Projects
Organizational Units
Journal Issue
Publisher
Collections
DAN - Materiais de difusão da cultura científica e de formação
CC License
Full item page