Repository logo
 
Publication

New sources of edible oils: a sustainability approach

dc.contributor.authorAlbuquerque, T.G.
dc.contributor.authorOliveira, M.B.P.P.
dc.contributor.authorCosta, H.S.
dc.date.accessioned2019-03-11T14:05:12Z
dc.date.available2019-03-11T14:05:12Z
dc.date.issued2018-01-12
dc.description.abstractA sustainability approach to New sources of edible oils.pt_PT
dc.description.sponsorshipEste trabalho foi financiado pelo INSA, no âmbito do projeto PTranSALT (2012DAN828). Tânia Gonçalves Albuquerque agradece a Bolsa de Doutoramento (SFRH/BD/99718/2014) financiada pela Fundação para a Ciência e a Tecnologia (FCT), Fundo Social Europeu (FSE) e Ministério da Educação e Ciência (MEC).pt_PT
dc.description.versionN/Apt_PT
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10400.18/6172
dc.language.isoporpt_PT
dc.peerreviewednopt_PT
dc.subjectSustainabilitypt_PT
dc.subjectEdible Oilspt_PT
dc.subjectCircular Economypt_PT
dc.subjectComposição dos Alimentospt_PT
dc.subjectSegurança Alimentarpt_PT
dc.subjectQualidade Nutricionalpt_PT
dc.subjectÁcidos Gordospt_PT
dc.subjectCompostos Bioativospt_PT
dc.titleNew sources of edible oils: a sustainability approachpt_PT
dc.typelecture
dspace.entity.typePublication
oaire.citation.conferencePlaceLisboa, Portugalpt_PT
oaire.citation.titleEncontros com Ciência no DAN, 12 janeiro 2018pt_PT
rcaap.rightsrestrictedAccesspt_PT
rcaap.typelecturept_PT

Files

Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
EncDAN2018_Edible oils_DCC.pdf
Size:
4.98 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
1.71 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: