Skip to main content
Português
English
Log In
Log in with CIÊNCIA-ID
Email address
Password
Log in
New user? Click here to register.
Have you forgotten your password?
Communities & Collections
Browse repository
Entities
Statistics
Português
English
Log In
Log in with CIÊNCIA-ID
Email address
Password
Log in
New user? Click here to register.
Have you forgotten your password?
Home
Departamento de Alimentação e Nutrição
DAN - Posters/abstracts em congressos nacionais
Avaliação dos níveis de contaminação com patulina em diferentes fases do processamento industrial da fruta
Loading...
Publication
Avaliação dos níveis de contaminação com patulina em diferentes fases do processamento industrial da fruta
2012
Conference object
Restricted access
http://hdl.handle.net/10400.18/1139
Use this identifier to reference this record.
Name:
Description:
Size:
Format:
porto 2012 1.pdf
1.07 MB
Adobe PDF
Download
Send Feedback
Authors
Santos, Tânia
Barreira, Maria João
Silva, Inês
Crespo, Ana
Alvito, Paula
Advisor(s)
Abstract(s)
Description
Keywords
Patulina
Segurança Alimentar
URI
http://hdl.handle.net/10400.18/1139
Pedagogical Context
Citation
Research Projects
Organizational Units
Journal Issue
Publisher
Sociedade Portuguesa de Química
Collections
DAN - Posters/abstracts em congressos nacionais
CC License
Full item page