Repository logo
 
Publication

Qualidade Nutricional

dc.contributor.authorAlbuquerque, T.G.
dc.date.accessioned2014-02-07T15:06:03Z
dc.date.available2014-02-07T15:06:03Z
dc.date.issued2013-10-17
dc.description.sponsorshipThis work was funded by National Institute of Health Dr. Ricardo Jorge, I.P. Tânia Albuquerque is grateful for research grant (BRJ/DAN-2012) funded by National Institute of Health Dr. Ricardo Jorge, I.P.por
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10400.18/1928
dc.language.isoporpor
dc.peerreviewednopor
dc.publisherInstituto Nacional de Saúde Doutor Ricardo Jorge, IPpor
dc.relationPTRANSALT - Avaliação de ácidos gordos trans, gordura saturada e sal em alimentos processados: estudo do panorama português (2012DAN828)por
dc.subjectComposição dos Alimentospor
dc.subjectNutrição Aplicadapor
dc.titleQualidade Nutricionalpor
dc.typelecture
dspace.entity.typePublication
oaire.citation.conferencePlacePorto, Portugalpor
oaire.citation.titleAula de Mestrado em Controlo de Qualidade, Faculdade de Farmácia da Universidade do Porto, 17 outubro 2013por
rcaap.rightsrestrictedAccesspor
rcaap.typelecturepor

Files

Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
PAL_Mestrado em Controlo de Qualidade_Qualidade Nutricional.pdf
Size:
2.44 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
1.71 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description:

Collections