Repository logo
 
Publication

Tabela da Composição de Alimentos portuguesa: da compilação à atualização

dc.contributor.authorLopes, Andreia
dc.contributor.authorRavasco, Francisco
dc.contributor.authorOliveira, Luísa
dc.contributor.authorDias, M. Graça
dc.date.accessioned2023-11-09T18:41:16Z
dc.date.available2023-11-09T18:41:16Z
dc.date.issued2023-11
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionpt_PT
dc.identifier.citationBoletim Epidemiológico Observações. 2023 mai-ago;12(34):26-34pt_PT
dc.identifier.issn0874-2928
dc.identifier.issn2182-8873 (em linha)
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10400.18/8750
dc.language.isoporpt_PT
dc.publisherInstituto Nacional de Saúde Doutor Ricardo Jorge, IPpt_PT
dc.subjectTabelas da Composição de Alimentospt_PT
dc.subjectComposição dos Alimentospt_PT
dc.subjectComposição Nutricionalpt_PT
dc.subjectAlimentos Consumidospt_PT
dc.subjectPortugalpt_PT
dc.titleTabela da Composição de Alimentos portuguesa: da compilação à atualizaçãopt_PT
dc.title.alternativePortuguese Food Composition Table: from compilation to updatept_PT
dc.typejournal article
dspace.entity.typePublication
oaire.citation.conferencePlaceLisboa, Portugalpt_PT
oaire.citation.endPage26pt_PT
oaire.citation.issue34pt_PT
oaire.citation.startPage22pt_PT
oaire.citation.titleBoletim Epidemiológico Observaçõespt_PT
oaire.citation.volume12pt_PT
rcaap.rightsopenAccesspt_PT
rcaap.typearticlept_PT

Files

Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
Boletim_Epidemiologico_Observacoes_N34_2023_artigo4.pdf
Size:
553.19 KB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
1.71 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: