DAN - Posters/abstracts em congressos nacionais : [110] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 110
Issue DateTitleAuthor(s)TypeAccess Type
Sep-2016Salt content of processed foods available in the Portuguese marketAlbuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Silva, M.A.; Costa, H.S.conferenceObjectopenAccess
Sep-2016Atividade antioxidante, fenólicos totais, flavonóides totais e vitaminas em subprodutos de anonaAlbuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Santos, F.; Costa, H.S.conferenceObjectopenAccess
Sep-2016Fritura da batata: influência do corte na absorção de gorduraSilva, M.A.; Albuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Costa, H.S.conferenceObjectopenAccess
May-2016Alimentos com denominação registada: contributo nutricionalBochecha, E.S.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.conferenceObjectopenAccess
May-2016Baobab: uma fonte natural de vitamina CPassos, F.D.M.; Albuquerque, T.G.; Vinha, A.F.; Costa, A.S.G.; Costa, H.S.; Oliveira, M.B.conferenceObjectopenAccess
12-Apr-2016Perfil de ácidos gordos de sementes: benefícios para a saúdeSilva, M.A.; Albuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Costa, H.S.conferenceObjectopenAccess
May-2016Benefícios nutricionais associados ao consumo de uma colher de sementesBochecha, E.S.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.conferenceObjectopenAccess
May-2016Teor de sal e de gordura em refeições prontas a comerAlbuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Silva, M.A.; Costa, H.S.conferenceObjectopenAccess
May-2016O contributo da refeição escolar para a ingestão de minerais: estudo preliminarNascimento, Ana; Santiago, Susana; Santos, Mariana; Calhau, Maria AntóniaconferenceObjectopenAccess
May-2016Avaliação do pescado como fonte de riboflavina e tiaminaFlores, Cristina; Santos, MarianaconferenceObjectopenAccess
Apr-2016Perfil de ácidos gordos de sementes: benefícios para a saúdeSilva, Mafalda Alexandra; Albuquerque, T.G.; Oliveira, M. Beatriz; Costa, H.S.conferenceObjectopenAccess
May-2015Qualidade nutricional de produtos de pastelaria com e sem glútenAlbuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
30-Oct-2015Determinação do perfil de ácidos gordos de salgados comercializados em grandes superfíciesAlbuquerque, T.G.; Silva, M.A.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
30-Oct-2015Perceção do consumidor sobre o conteúdo de sal dos alimentos e das refeiçõesAlbuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
26-Nov-2015Avaliação dos teores de gordura e de sal em salgados prontos a comerAlbuquerque, T.G.; Silva, M.A.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
26-Nov-2015PERSSILAA Project-An Innovative Approach to Nutritional Education for Older AdultsMartins, A.; Turkman, A.; Ferreira, A.; Turkman, F.; Antunes, M.; Silva, M.S.; Sousa, L.; Costa, H.S.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Vollenbroek-Hutten, M.; Rauter, A.P.conferenceObjectrestrictedAccess
20-Mar-2015Métodos Analíticos para Caracterização de Contaminantes Inorgânicos e suas Espécies em AlimentosCoelho, Inês; Gueifão, Sandra; Castanheira, Isabel; Calhau, Maria AntóniaotherclosedAccess
30-Oct-2015Influência da sazonalidade no teor de carotenoides em frutosDias, M. Graça; Serra, Celeste; Silva, LucéliaconferenceObjectopenAccess
30-Oct-2015Acrilamida em doçaria PortuguesaJesus, Susana; Delgado, Inês; Ramos, Ana; Brandão, Carlos; Félix, Nelson; Castanheira, IsabelconferenceObjectopenAccess
Oct-2015Caracterização de Compostos Bioativos em Subprodutos de Arroz Cultivado em PortugalDelgado, Inês; Rego, Andreia; Jesus, Susana; Castanheira, IsabelconferenceObjectopenAccess
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 110