Utilize este identificador para referenciar este registo: http://hdl.handle.net/10400.18/3768
Título: Accuracy evaluation in thiamin quantification in food matrices
Autor: Flores, Cristina
Dias, M. Graça
Santos, Mariana
Palavras-chave: Composição dos Alimentos
Thiamin
Accuracy
Food
HPLC
Data: Set-2015
Resumo: The performance evaluation of an RP-HPLC method to determine thiamine using different food matrices and reference materials, showed the method suitability to its purpose and to be submitted to accreditation. Intermediate precision evaluate through the relative standard deviation (RSD%) was under 8% for all food matrices tested an all the z-scores obtained for the reference materials were < 1.5.The estimated expanded measurement uncertainty was 13%.
URI: http://hdl.handle.net/10400.18/3768
Aparece nas colecções:DAN - Posters/abstracts em congressos internacionais

Ficheiros deste registo:
Ficheiro Descrição TamanhoFormato 
Poster_ACCURACY EVALUATION IN THIAMIN QUANTIFICATION IN FOOD MATRICES.pdf1,03 MBAdobe PDFVer/Abrir


FacebookTwitterDeliciousLinkedInDiggGoogle BookmarksMySpace
Formato BibTex MendeleyEndnote Degois 

Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.