DAN - Apresentações orais em encontros internacionais : [140] Página principal da colecção

Browse
Active um alerta nesta colecção para receber notificações por correio electrónico de novos registos RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Items da Coleção (Ordenados por Data de depósito em ordem descendente): 1 até 20 de 140
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Out-2017Are the occurrence of 4-hydrox-2-trans-nonenal and 4-hydrox-2-hexenal a safety concern in vegetable oils?Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.; Silva, M.A.; Oliveira, M.B.P.P.conferenceObjectrestrictedAccess
16-Out-2017Food carotenoid tables – protocols and templates to data collectionDias, Maria da GraçaconferenceObjectrestrictedAccess
13-Fev-2017Data documentation carotenoidsDias, Maria da GraçaconferenceObjectrestrictedAccess
13-Jul-2017PortFIR and PT.ON.DATA - Integration of Portuguese Resources on Food Contaminants DomainBrazão, Roberto; Ravasco, FranciscoconferenceObjectopenAccess
13-Jul-2017National System of Data Management "alimentos PT.ON.DATA”Ravasco, Francisco; Brazão, RobertoconferenceObjectopenAccess
Jul-2017Sodium and Potassium Intake from School MealsSantos, Mariana; Nascimento, Ana C.; Santiago, S; Calhau, M.A.; Rito, A.; Loureiro, IsabelconferenceObjectclosedAccess
Mai-2017Salt in bread: an update from Portugal on salt reduction strategiesSantos, MarianaconferenceObjectclosedAccess
Jul-2017Arsenic uptake by plant foods for human nutrition: current status and new perspectivesCastanheira, Isabel; Coelho, Inês; Gueifão, Sandra; Ventura, MartaconferenceObjectclosedAccess
Nov-2017Evaluation of iodine content in Portuguese primary school meals after mandatory iodization programDelgado, Inês; Coelho, Inês; Nobre, Daniela; Castanheira, Isabel; Calhau, Maria AntóniaconferenceObjectclosedAccess
Out-2017Abundance of Selenium and Selenoproteins in foods consumed in PortugalGueifão, Sandra; Sanches, Diana; Delgado, Inês; Coelho, Inês; Ventura, Marta; Castanheira, IsabelconferenceObjectclosedAccess
Out-2017´Rocha’ pear antioxidant and mineral characterizationCoelho, Inês; Rego, Andreia; Teixeira, Rita; Nascimento, Ana; Bordado, João; Santos, Rui; Castanheira, IsabelconferenceObjectclosedAccess
Jul-2017Aflatoxin exposure through food consumption – are we ready to face the risk associated to climate change?Assunção, Ricardo; Alvito, Paula; Jakobsen, Lea; Pires, S.conferenceObjectclosedAccess
Jun-2017Risk estimates of mycotoxin mixtures in the diets of our childrenAlvito, Paula; Martins, Carla; Assunção, RicardoconferenceObjectopenAccess
Jul-2017Risk assessment as a tool to improve infant food SafetyAlvito, Paula; Assunção, Ricardo; Martins, Carla; Calhau, M.A.conferenceObjectclosedAccess
13-Jun-2017Is the nutritional quality of Portuguese processed foods a cause of concern from a public health point of view?Albuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.P.P.; Silva, M.A.; Santos, J.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Jun-2016Mixtures Toxicology: Mycotoxins in food as a case studySilva, M.J.; Alvito, P.conferenceObjectrestrictedAccess
Out-2016COSI- WHO European Childhood Obesity Surveillance InitiativeRito, AnaconferenceObjectopenAccess
3-Out-2016Lead, arsenic, cadmium and chromium contents in prioritized foods: results from portuguese total diet pilot studyVentura, Marta; Coelho, Inês; Gueifão, Sandra; Rego, Andreia; Castanheira, IsabelconferenceObjectclosedAccess
Out-2016Folates in portuguese rice - influence of cookingMotta, Carla; Delgado, Inês; Santos, Mariana; Matos, Ana Sofia; Torres, Duarte; Brandão, Carlos; Castanheira, IsabelconferenceObjectclosedAccess
Out-2016Fat replacersSanches Silva, A.; Castilho, M.C.; Ramos, F.conferenceObjectclosedAccess
Items da Coleção (Ordenados por Data de depósito em ordem descendente): 1 até 20 de 140