DAN - Apresentações orais em encontros internacionais : [125] Página principal da colecção

Browse
Active um alerta nesta colecção para receber notificações por correio electrónico de novos registos RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Items da Coleção (Ordenados por Data de depósito em ordem descendente): 1 até 20 de 125
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Jun-2016Mixtures Toxicology: Mycotoxins in food as a case studySilva, M.J.; Alvito, P.conferenceObjectrestrictedAccess
Out-2016COSI- WHO European Childhood Obesity Surveillance InitiativeRito, AnaconferenceObjectopenAccess
3-Out-2016Lead, arsenic, cadmium and chromium contents in prioritized foods: results from portuguese total diet pilot studyVentura, Marta; Coelho, Inês; Gueifão, Sandra; Rego, Andreia; Castanheira, IsabelconferenceObjectclosedAccess
Out-2016Folates in portuguese rice - influence of cookingMotta, Carla; Delgado, Inês; Santos, Mariana; Matos, Ana Sofia; Torres, Duarte; Brandão, Carlos; Castanheira, IsabelconferenceObjectclosedAccess
Out-2016Fat replacersSanches Silva, A.; Castilho, M.C.; Ramos, F.conferenceObjectclosedAccess
16-Jun-2016Insights on safety and innovation in food packagingSanches Silva, A.conferenceObjectembargoedAccess
Out-2016Frutas e hortícolas: impacto da sua mistura no potencial antioxidanteSantos, I.C.; Silva, M.A.; Costa, H.S.; Valente, A.; Albuquerque, T.G.conferenceObjectrestrictedAccess
16-Jun-2016Carotenoid Research in the Food and Nutrition Department, National Health Institute Dr. Ricardo Jorge, PortugalDias, Maria da GraçaconferenceObjectopenAccess
Out-2016Degradação de gordurasAlbuquerque, T.G.; Costa, H.S.; Oliveira, M.B.conferenceObjectrestrictedAccess
Out-2015Childhood Obesity Surveillance Initiative (COSI) Portugal: Experiences from the 3 cyclesRito, AnaconferenceObjectopenAccess
Jul-2012Design of experiments to optimized the determination of TDIs in agglomerated cork stoppersAndré, Catarina; Delgado, Inês; Matos, Ana Sofia; Castanheira, IsabelconferenceObjectrestrictedAccess
Jul-2012Speciation analysis of Arsenic in fish and rice samples using liquid chromatography-inductively coupled plasma mass spectrometryCoelho, Inês; Gueifão, Sandra; Castanheira, IsabelconferenceObjectrestrictedAccess
11-Abr-2016PERSSILAA D3.4 - Recommendations for european guidelinesAlbuquerque, T.G.; Costa, H.S.; Rauter, A.P.conferenceObjectopenAccess
Mai-2016Portuguese children exposure to multiple mycotoxins through food consumption: toward a holistic approach for multiple mycotoxins risk assessmentAssunção, Ricardo; Martins, Carla; Vasco, Elsa; Pinhão, M.; Loureiro, Susana; Silva, M.J.; Alvito, PaulaconferenceObjectembargoedAccess
7-Jun-2016Combined exposure to multiple mycotoxins in food: are we ready for risk assessment and risk management?Alvito, Paula; Assunção, Ricardo; Silva, M.J.conferenceObjectembargoedAccess
Ago-2015Contribution of metrology on determination of acrylamide in foodstuffsAndré, Catarina; Delgado, Inês; Jesus, Susana; Ramos, Ana; Brandão, Carlos; Félix, Nelson; Castanheira, IsabelconferenceObjectclosedAccess
9-Jan-2016Application of gas chromatography to evaluate the nutritional quality of processed foodsAlbuquerque, T.G.; Silva, M.A.; Oliveira, M.B.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
23-Set-2015WP9 – task 9.7 work protocol following workshop at MATIS (June 2015) - SeDias, M. Graça; Vasco, ElsaconferenceObjectclosedAccess
21-Jun-2015Da Investigação às Boas Práticas de Segurança AlimentarViegas, SilviaconferenceObjectclosedAccess
1-Out-2015Los datos de la composición de alimentos en la nutrición – carotenoidesDias, M. Graça; Oliveira, LuísaconferenceObjectrestrictedAccess
Items da Coleção (Ordenados por Data de depósito em ordem descendente): 1 até 20 de 125