DAN - Apresentações orais em encontros internacionais : [132] Página principal da colecção

Browse
Active um alerta nesta colecção para receber notificações por correio electrónico de novos registos RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Items da Coleção (Ordenados por Data de depósito em ordem descendente): 1 até 20 de 132
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Nov-2017Evaluation of iodine content in Portuguese primary school meals after mandatory iodization programDelgado, Inês; Coelho, Inês; Nobre, Daniela; Castanheira, Isabel; Calhau, Maria AntóniaconferenceObjectclosedAccess
Out-2017Abundance of Selenium and Selenoproteins in foods consumed in PortugalGueifão, Sandra; Sanches, Diana; Delgado, Inês; Coelho, Inês; Ventura, Marta; Castanheira, IsabelconferenceObjectclosedAccess
Out-2017´Rocha’ pear antioxidant and mineral characterizationCoelho, Inês; Rego, Andreia; Teixeira, Rita; Nascimento, Ana; Bordado, João; Santos, Rui; Castanheira, IsabelconferenceObjectclosedAccess
Jul-2017Aflatoxin exposure through food consumption – are we ready to face the risk associated to climate change?Assunção, Ricardo; Alvito, Paula; Jakobsen, Lea; Pires, S.conferenceObjectclosedAccess
Jun-2017Risk estimates of mycotoxin mixtures in the diets of our childrenAlvito, Paula; Martins, Carla; Assunção, RicardoconferenceObjectopenAccess
Jul-2017Risk assessment as a tool to improve infant food SafetyAlvito, Paula; Assunção, Ricardo; Martins, Carla; Calhau, M.A.conferenceObjectclosedAccess
13-Jun-2017Is the nutritional quality of Portuguese processed foods a cause of concern from a public health point of view?Albuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.P.P.; Silva, M.A.; Santos, J.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Jun-2016Mixtures Toxicology: Mycotoxins in food as a case studySilva, M.J.; Alvito, P.conferenceObjectrestrictedAccess
Out-2016COSI- WHO European Childhood Obesity Surveillance InitiativeRito, AnaconferenceObjectopenAccess
3-Out-2016Lead, arsenic, cadmium and chromium contents in prioritized foods: results from portuguese total diet pilot studyVentura, Marta; Coelho, Inês; Gueifão, Sandra; Rego, Andreia; Castanheira, IsabelconferenceObjectclosedAccess
Out-2016Folates in portuguese rice - influence of cookingMotta, Carla; Delgado, Inês; Santos, Mariana; Matos, Ana Sofia; Torres, Duarte; Brandão, Carlos; Castanheira, IsabelconferenceObjectclosedAccess
Out-2016Fat replacersSanches Silva, A.; Castilho, M.C.; Ramos, F.conferenceObjectclosedAccess
16-Jun-2016Insights on safety and innovation in food packagingSanches Silva, A.conferenceObjectembargoedAccess
Out-2016Frutas e hortícolas: impacto da sua mistura no potencial antioxidanteSantos, I.C.; Silva, M.A.; Costa, H.S.; Valente, A.; Albuquerque, T.G.conferenceObjectrestrictedAccess
16-Jun-2016Carotenoid Research in the Food and Nutrition Department, National Health Institute Dr. Ricardo Jorge, PortugalDias, Maria da GraçaconferenceObjectopenAccess
Out-2016Degradação de gordurasAlbuquerque, T.G.; Costa, H.S.; Oliveira, M.B.conferenceObjectrestrictedAccess
Out-2015Childhood Obesity Surveillance Initiative (COSI) Portugal: Experiences from the 3 cyclesRito, AnaconferenceObjectopenAccess
Jul-2012Design of experiments to optimized the determination of TDIs in agglomerated cork stoppersAndré, Catarina; Delgado, Inês; Matos, Ana Sofia; Castanheira, IsabelconferenceObjectrestrictedAccess
Jul-2012Speciation analysis of Arsenic in fish and rice samples using liquid chromatography-inductively coupled plasma mass spectrometryCoelho, Inês; Gueifão, Sandra; Castanheira, IsabelconferenceObjectrestrictedAccess
11-Abr-2016PERSSILAA D3.4 - Recommendations for european guidelinesAlbuquerque, T.G.; Costa, H.S.; Rauter, A.P.conferenceObjectopenAccess
Items da Coleção (Ordenados por Data de depósito em ordem descendente): 1 até 20 de 132