DAN - Relatórios científicos e técnicos : [37] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 37
Issue DateTitleAuthor(s)TypeAccess Type
Aug-2015Childhood Obesity Surveillance Initiative: COSI Portugal 2013Rito, Ana; Graça, PedroreportopenAccess
Oct-2014Avaliação de ácidos gordos trans, gordura saturada e sal em alimentos processados: estudo do panorama português (PTranSALT)Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.; Silva, A.S.reportrestrictedAccess
Oct-2014Relatório da Bolsa de Investigação de Denise Carvalho Costa no âmbito do projecto Rose4PackCarvalho-Costa, D.reportrestrictedAccess
Apr-2014Projeto Rose4Pack- Embalagem biodegradável activa com extrato de alecrim (Rosmarinus officinalis L.) para incrementar a vida útil dos alimentos: relatório de progresso (1º Ano)Sanches-Silva, A.; Carvalho-Costa, D.; Albuquerque, T.G.; Ramos, F.; Castilho, M.C.; Machado, A.V.; Costa, H.S.reportrestrictedAccess
Nov-2013HERA - Environmental Risk Assessment of a contaminated estuarine environment: a case studyMartinho, Ana Paula; Rodrigo, Ana; Vicente, Ana; Machado, Ausenda; Dias, Carlos Matias; Guiomar, Carla Sofia; Gonçalves, Cátia; Paixão, Eleonora; Santos, Fernanda; Louro, Henriqueta; Pinhal, Hermínia; Mateus, Inês; Coelho, Inês; Lopes, Inês; Castanheira, Isabel; Antunes, Joana; Sacadura, Joana; Lavinha, João; Toro, Joaquim; Lobo, Jorge; Nunes, Luís; Quintas, Maria do Carmo; Costa, Maria Helena; Silva, Maria João; Saraiva, Marina; Diniz, Mário; Martins, Marta; Pinto, Miguel; Fernandes, Paula Vaz; Costa, Pedro M.; Caeiro, Sandra; Gueifão, Sandra; carreira, Sara; Silva, Susana Pereira; Neuparth, TeresareportopenAccess
28-Oct-2013Avaliação de ácidos gordos trans, gordura saturada e sal em alimentos processados: estudo do panorama portuguêsAlbuquerque, T.G.reportrestrictedAccess
16-Oct-2013Influência do método de confeção no perfil em ácidos gordos de "nuggets" de frango comercializados em Portugal e sua importância na NutriçãoCoutinho, D.bachelorThesisrestrictedAccess
16-Oct-2013Avaliação da qualidade nutricional de “nuggets” de frango utilizando diferentes métodos de confeção: contribuição para o estudo do panorama portuguêsCoutinho, D.bachelorThesisrestrictedAccess
21-Jun-2013External Scientific Report - Updated food composition database for nutrient intakeRoe, M.A.; Pakkala, H.; Finglas, P.M.; Oliveira, Luisa; Dias, M. Graça; On behalf of the project consortiumreportopenAccess
31-Jan-2014Relatório técnico final - Projecto LIRACork - Ligantes Inocuos para Rolhas e Aglomerados de CortiçaInstituto Nacional de Saúde Doutor Ricardo Jorge, IP; FabriRes - Produtos Químicos, SA; Instituto Superior TécnicoreportrestrictedAccess
9-Apr-2013Deliverable D9.1- report on generic sops- Mandatory, recommended requirements, acceptance criteria, tolerance limits- Deliverable of TDS Project Work PackagePité, Marina; Castanheira, Isabel; Oliveira, Luisa; Alvito, PaulareportrestrictedAccess
31-Oct-2013Avaliação, ao longo de várias gerações, das alterações no transcritoma/ proteoma do arroz causadas por modificação genética e outros stresses : relatório científico final do Projecto PTDC/EBB-BIO/098983/2008Batista, RitareportrestrictedAccess
6-Jan-2014Implementation of Electronic Transmission of Chemical Occurrence Data in PortugalRavasco, Francisco; Lopes, Ana; Pereira, João; Sidney, Tomé; Vilarinho, Fernanda; Valente, Ricardo; Nunes, João Pedro; Oliveira, LuisareportopenAccess
5-Jul-2013Pilot project on the implementation of FoodEx2 as part of the Standard Sample Description for the electronic transmission of harmonised chemical occurrence data to EFSA (NP/EFSA/DCM/2012/03/01)Lopes, Ana; Ravasco, Francisco; Tomé, Sidney; Pereira, João; Dias, M. Graça; Vasco, Elsa; Oliveira, LuisareportopenAccess
May-2013The EuroFIR Food Platform: Further integration, refinement and exploitation for its long-term self-sustainability - Final list of certified FCDB compiler organizations and future plans for continuation of the certification schemeRoe, Mark; Finglas, Paul; Lindroos, Anna-Karin; Castanheira, Isabel; Giertlová, Anna; Westenbrink, Susanne; Beernaert, HedwigreportrestrictedAccess
Jan-2013The EuroFIR Food Platform: Further integration, refinement and exploitation for its long-term self-sustainability - Report on 1st year certification schemeRoe, Mark; Finglas, Paul; Lindroos, Anna-Karin; Castanheira, Isabel; Giertlová, Anna; Westenbrink, Susanne; Bell, Simone; Beernaert, HedwigreportrestrictedAccess
Jul-2011The EuroFIR Food Platform: Further integration, refinement and exploitation for its long-term self-sustainability-Report on Framework for certification SchemeRoe, Mark; Finglas, Paul; Lindroos, Anna-Karin; Castanheira, Isabel; Turzova, Anna; Westenbrink, Susanne; Beernaert, HedwigreportrestrictedAccess
May-2013The EuroFIR Food Platform: Further integration, refinement and exploitation for its long-term self-sustainability-Report on the guidelines for assessment of methods for analysisCastanheira, Isabel; Roe, Mark; Ollilainen, Velimatti; Witthoft, Cornelia; Westenbrink, SusannereportopenAccess
1-Apr-2012The EuroFIR Food Platform: Further integration, refinement and exploitation for its long-term self-sustainability: Draft MoU IMEKOFinglas, Paul; Castanheira, Isabel; Calhau, Maria Antónia; Oliveira, LuisareportrestrictedAccess
May-2013Relatório da Avaliação das Necessidades de Informação Microbiológica de AlimentosViegas, Silvia; Brazão, Roberto; Oliveira, LuísareportopenAccess
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 37