Percorrer por Tipo de Documento: Outro

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou inserir as letras iniciais:  
Mostrar resultados 172-181 de 181. < anterior 
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Set-2012Um soninho descansado para um crescimento saudávelCâmara, Gisele; Goes, Ana Rita; Bourbon, Mafalda; Nunes, Luís; Bragança, Graciete; Cargaleiro, Helena; Heitor, Maria João; Rito, Ana Isabel; Maia, Maria Teresa; Do Ó, Dulce; Gomes, José Carlos; Sardinha, Luís; Loureiro, IsabelotheropenAccess
19-Set-2014Specific migration and effectiveness of biodegradable and non-biodegradable active films produced with dried rosemary extractCarvalho-Costa, D.; Reis, A.R.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.; Sanches-Silva, A.otherrestrictedAccess
29-Mai-2014Static In Vitro Digestion Method for FoodAlvito, Paula; Martins, Carla; Assunção, Ricardo; Tavares, Ana; Cost Action INFOGEST - Improving Health Properties of Food by Sharing our Knowledge on the Digestive ProcessotheropenAccess
17-Nov-2017Sumos detox, uma boa boa opção nutricional… sim ou não?Santos, I.C.; Albuquerque, T.G.; Silva, M.A.; Costa, H.S.otherrestrictedAccess
13-Dez-2016Tenha uma ceia de Natal saudável e sem surpresas desagradáveisViegas, Silvia; Fernades, Paulo; Brazão, Roberto; Coelho, MarianaotheropenAccess
8-Set-2017Teores de vitamina C em alimentos destinados a lactentes e crianças jovens: serão adequados?Silva, M.A.; Albuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.P.P.; Costa, H.S.otheropenAccess
Jun-2011The BaSeFood Project. EuroFIR website: acção de difusão da cultura científica:Plumb, J.; Sanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Finglas, P.; D'Antuono, F.; Costa, H.S.; BaSeFood Black Sea Area partnersotheropenAccess
21-Jun-2016The impact of an acute exercise challenge on DNA damage: an human interventionDuarte, A.; Abreu, A.; Silva, D.; Carvalho, J.; Montanha, T.; Moreira, A.; Teixeira, J. P.; Costa, C.otherclosedAccess
19-Mai-2014Trypsin Assay for In Vitro Food DigestionAlvito, Paula; Martins, Carla; Assunção, Ricardo; Cost Action INFOGEST - Improving Health Properties of Food by Sharing our Knowledge on the Digestive ProcessotheropenAccess
Set-2012Vitaminas: para que servem e quais as principais fontesCâmara, Gisele; Goes, Ana Rita; Bourbon, Mafalda; Nunes, Luís; Bragança, Graciete; Cargaleiro, Helena; Heitor, Maria João; Rito, Ana Isabel; Maia, Maria Teresa; Do Ó, Dulce; Gomes, José Carlos; Sardinha, Luís; Loureiro, IsabelotheropenAccess