Browsing by Document Type: Conference Object

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 298 to 317 of 1517 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)TypeAccess Type
Apr-2015Como gerir e comunicar a informação nutricionalCastanheira, IsabelconferenceObjectclosedAccess
23-Oct-2015Comparação do número de consultas por síndrome gripal e taxa de incidência de síndrome gripal Época 2014/15Nunes, Baltazar; Rodrigues, Ana PaulaconferenceObjectopenAccess
31-Oct-2013Comparação entre a atividade antioxidante do lagostim e do camarão, selvagem e de aquaculturaRicardo, P.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.; Castilho, M.C.; Albuquerque, T.G.; Ramos, F.conferenceObjectrestrictedAccess
Nov-2008A comparative description of the health status, the health determinants and health services use among the migrant population in Portugal. Data from the 4th national health interview survey (2004/2005)Dias, Carlos Matias; Paixão, Eleonora; Branco, Maria JoãoconferenceObjectopenAccess
29-Nov-2013Comparative evolutionary analysis of IL6 in lagomorphsNeves, F.; Abrantes, J.; Costa, P.P.; Esteves, P.J.conferenceObjectopenAccess
Sep-2013Comparison between high-performance and ultra-high performance liquid chromatography methods for cholesterol determination in foodsCosta, H.S.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.conferenceObjectrestrictedAccess
Oct-2012Comparison of leafy kale populations for their bioactive compound content: phenolics, glucosinolates, carotenoids, and chlorophyllsFerioli, F.; Giambanelli, E.; D'Antuono, L.F.; Costa, H.S.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Hayran, O.; Koçaoglu, B.conferenceObjectrestrictedAccess
Oct-2012Comparison of proximate data among traditional foods from Black Sea Area countries per food groupAlbuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Finglas, P.; Trichopoulou, A.; Vasilopoulou, E.; Alexieva, I.; Boyko, N.; Costea, C.; Fedosova, K.; Jorjadze, M.; Karpenko, D.; Koçaoglu, B.; D’Antuono, L.F.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Jun-2011Complete sequencing by Pyrosequencing of APOB gene of patients with clinical diagnosis of Familial HypercholesterolaemiaAlves, A.C.; Bourbon, M.conferenceObjectembargoedAccess
Nov-2013A complex chromosomal rearrangement in a child with developmental delay, fractious behavior, and craniofacial anomalies, compatible with Smith-Magenis SyndromeSimão, Laurentino; Alves, Cristina; Brito, Filomena; Marques, Bárbara; Ferreira, Cristina; Gaspar, Isabel; Dieudonne, V.; Cabral, P.; Meneses, I.; Duarte, Guida; Correia, HildebertoconferenceObjectopenAccess
Sep-2013Complex III deficiency in a Portuguese family: expanding the clinical phenotypeNogueira, Célia; Nesti, Claudia; Meschini, M. Clara; Carrozzo, Rosalba; Barros, José; Sá, Maria José; Azevedo, Luisa; Santorelli, Filippo; Vilarinho, LauraconferenceObjectopenAccess
17-Mar-2012Complexo distrofina-gllcoproteínas - a propósito de um doente com distrofia de BeckerMonteiro, Cecília; Taipa, Ricardo; Melo Pires, Manuel; Guimarães, António; Gonçalves, Ana Rita; Vieira, Emília; Santos, Rosário; Santos, ManuelaconferenceObjectopenAccess
12-May-2011Comportamento em ambiente de escritório: Influência no conforto visualPais, AidaconferenceObjectrestrictedAccess
Nov-2015Composición genética de la Hipercolesterolemia Familiar en Argentina en relación a los países de la Red Iberoamericana de HFBañares, V.G.; Alves, A.C.; Alonso, R.; Jannes, C.E.; Medeiros, A.M.; Corral, P.; DellOca, N.; Araujo, M.B.; Pereira, A.; Elikir, G.D.; Reyes, X.; Cuevas, A.; Vázquez Cárdenas, A.; Stoll, M.; Santos, R.; Mata, P.; Schreier, L.; Bourbon, MconferenceObjectembargoedAccess
Sep-2012Composição mineral de peixes pelágicos da costa portuguesaLourenço, Helena Maria; Afonso, Cláudia; Coelho, Inês; Gueifão, Sandra; Martins, Maria Fernanda; Nunes, Maria LeonorconferenceObjectrestrictedAccess
31-Oct-2013Composição nutricional de “nuggets” de frango submetidos ao processo de confeção no fornoAlbuquerque, T.G.; Bento, A.C.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
May-2012Computerized dietary interviews: defining guidelines for the contruction of food consumption assessment software for European populationsCruz, C.; Rodrigues, T.; Vilela, S.; Guiomar, S.; Lopes, C.; Torres, D.conferenceObjectopenAccess
Feb-2011Condições de iluminação em ambiente de escritório: Influência no conforto visual [comunicação oral]Pais, Aida; Melo, Rui Bettencourtarticle; conferenceObjectopenAccess
Sep-2014O conhecimento da população portuguesa sobre algumas espécies de frutos da MacaronésiaFerreira, J.O.; Sanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.; Ramos, F.; Castilho, M.C.conferenceObjectrestrictedAccess
Feb-2012Conhecimentos e hábitos alimentares considerando as recomendações para hipertensos medicados imigrantes e nativos seguidos nos cuidados de saúde e primários da Região de Lisboa: determinantes da adesão às recomendações de fruta, hortícolas e peixeCardoso, I.; Guerra, F.; Pinto, A.; Alarcão, V.; Fernandes, M.; Guiomar, S.; Nicola, P.; Rocha, E.conferenceObjectopenAccess