Percorrer por título

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou inserir as letras iniciais:  
Mostrar resultados 398-417 de 5219. < anterior   próximo >
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
1913Arquivos do Instituto Central de Higiene. Secção de higieneInstituto Nacional de Saúde Doutor Ricardo Jorge, IPotheropenAccess
1912Arquivos do Instituto Central de Higiene. Secção de legislaçãoInstituto Nacional de Saúde Doutor Ricardo Jorge, IPotheropenAccess
1972Arquivos do Instituto Nacional de SaúdeInstituto Nacional de Saúde Doutor Ricardo Jorge, IPotheropenAccess
5-Dez-2016ARRA Autism Sequencing CollaborationMarques, Ana RitalectureclosedAccess
Nov-2015Array and NGS based characterization of translocation breakpoints of the t(2:7)(q23;q32),t(5;6)(q23,q26)dnMarques, Mariana; Talkowski, Michael E.; Freixo, João; Rui, Gonçalves; Morton, Cynthia C.; David, DezsőconferenceObjectopenAccess
Abr-2011Arsenic content in fish and associated measurement uncertainty as a metrological parameter for Total Diet StudiesCoelho, Inês; Gueifão, Sandra; Matos, Ana Sofia; Santos, Rui; Castanheira, IsabelconferenceObjectopenAccess
Jan-2012Arsenic speciation in rice and fish using HPLC-ICP-MSCoelho, Inês; Gueifão, Sandra; Castanheira, IsabelconferenceObjectopenAccess
Jul-2017Arsenic uptake by plant foods for human nutrition: current status and new perspectivesCastanheira, Isabel; Coelho, Inês; Gueifão, Sandra; Ventura, MartaconferenceObjectclosedAccess
Mar-2012Arsénio e crómio: técnicas analíticas para avaliar o seu impacto na saúde das populaçõesCoelho, Inês; Gueifão, Sandra; Castanheira, IsabelconferenceObjectopenAccess
Mar-2012Arsénio e crómio: técnicas analíticas para avaliar o seu impacto na saúde das populaçõesCoelho, Inês; Gueifão, Sandra; Castanheira, IsabelconferenceObjectrestrictedAccess
24-Nov-2016Arsénio inorgânico vs. orgânico em alimentos: uma preocupação emergenteGueifão, Sandra; Delgado, Inês; Ventura, Marta; Coelho, Inês; Castanheira, IsabelconferenceObjectclosedAccess
24-Mai-2017Artigos na área dos estudos alimentares - reflexãoBrazão, RobertolectureclosedAccess
2004Arylsulfatase B mutations in Portuguese MPS VI patientsAmaral, Olga; Dias, Aureliano; Pinto, Eugénia; Ribeiro, Isaura; Sá Miranda, M.C.conferenceObjectrestrictedAccess
Out-2014AsbestosProença, Carmo; Nogueira, AnalectureclosedAccess
26-Set-2017Asbestos - Portuguese panoramaCruz Nogueira, Ana; Proença, Maria do CarmoconferenceObjectclosedAccess
21-Jun-2016Asbestos – identification on bulk materialsProença, Maria do Carmo; Aguiar, Fátima; Rosa, NunoconferenceObjectclosedAccess
Set-2011Ascorbic acid content in berries and red fruits: a contribution to produce quality data for food composition databasesAlbuquerque, T.G.; Valente, A.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Ago-2011Ascorbic acid content in exotic fruits: A contribution to produce quality data for food composition databasesValente, A.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.articlerestrictedAccess
Mai-2017ASD prevalence study across Europe: developing a school-based screening approach in the ASDEU projectGarcía Primo, P.; Schendel, D.; Partner, E.; Rasga, C.; Café, C.; Rogé, B.; Arnaud, C.; Saemundsen, E.; Muratori, F.; Narzisi, A.; Boilson, A.; Oliveira, G.; Fuentes, J.; Poustka, L.; Scattonni, M.L.; Gissler, M.; Sweeny, M.R.; Budisteanu, M.; Kawa, R.; Canal-Bedia, R.; Stefanov, R.; Van Bakel, M.E.; Vicente, A.M.; Posada, M.conferenceObjectembargoedAccess
9-Jun-2017Aspergillus and aspergilosis: its relevance in the actual contextSabino, RaquellecturerestrictedAccess