Percorrer por título

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou inserir as letras iniciais:  
Mostrar resultados 291-310 de 3890. < anterior   próximo >
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
1913Arquivos do Instituto Central de Higiene. Secção de higieneInstituto Nacional de Saúde Doutor Ricardo Jorge, IPotheropenAccess
1912Arquivos do Instituto Central de Higiene. Secção de legislaçãoInstituto Nacional de Saúde Doutor Ricardo Jorge, IPotheropenAccess
1972Arquivos do Instituto Nacional de SaúdeInstituto Nacional de Saúde Doutor Ricardo Jorge, IPotheropenAccess
Nov-2015Array and NGS based characterization of translocation breakpoints of the t(2:7)(q23;q32),t(5;6)(q23,q26)dnMarques, Mariana; Talkowski, Michael E.; Freixo, João; Rui, Gonçalves; Morton, Cynthia C.; David, DezsőconferenceObjectopenAccess
Abr-2011Arsenic content in fish and associated measurement uncertainty as a metrological parameter for Total Diet StudiesCoelho, Inês; Gueifão, Sandra; Matos, Ana Sofia; Santos, Rui; Castanheira, IsabelconferenceObjectopenAccess
Jan-2012Arsenic speciation in rice and fish using HPLC-ICP-MSCoelho, Inês; Gueifão, Sandra; Castanheira, IsabelconferenceObjectopenAccess
Mar-2012Arsénio e crómio: técnicas analíticas para avaliar o seu impacto na saúde das populaçõesCoelho, Inês; Gueifão, Sandra; Castanheira, IsabelconferenceObjectopenAccess
Mar-2012Arsénio e crómio: técnicas analíticas para avaliar o seu impacto na saúde das populaçõesCoelho, Inês; Gueifão, Sandra; Castanheira, IsabelconferenceObjectrestrictedAccess
2004Arylsulfatase B mutations in Portuguese MPS VI patientsAmaral, Olga; Dias, Aureliano; Pinto, Eugénia; Ribeiro, Isaura; Sá Miranda, M.C.conferenceObjectrestrictedAccess
Out-2014AsbestosProença, Carmo; Nogueira, AnalectureclosedAccess
Set-2011Ascorbic acid content in berries and red fruits: a contribution to produce quality data for food composition databasesAlbuquerque, T.G.; Valente, A.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Ago-2011Ascorbic acid content in exotic fruits: A contribution to produce quality data for food composition databasesValente, A.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.articlerestrictedAccess
Fev-2014Aspergillus em ambiente hospitalar: um risco para o desenvolvimento de infeções nosocomiais?Raquel, Sabino; Veríssimo, Cristina; Viegas, Carla; Brandão, João; Parada, Helena; Martins, Carlos; Furtado, Cristina; Clemons, Karl V.; Stevens, David A.articleopenAccess
Jul-2014Aspergillus flavus contamination in 2 Portuguese waste water treatment plants: an occupational threatViegas, C.; Dias, R.; Gomes, A.Q.; Meneses, M.; Sabino, R.; Viegas, S.articleembargoedAccess
25-Fev-2016Aspetos normativos e éticos na Investigação em SaúdeCarvalho-Fonseca, Rita; Azevedo, AntóniolectureopenAccess
11-Ago-2015Assessing the antibiotic susceptibility of freshwater Cyanobacteria spp.Dias, Elsa; Oliveira, Micaela; Jones-Dias, Daniela; Vasconcelos, Vitor; Ferreira, Eugénia; Manageiro, Vera; Caniça, ManuelaarticleopenAccess
1-Set-2012Assessing the involvement of Dis3L1 in mammalian quality control pathwaysReis, Filipa Pereira; Teixeira, Alexandre; Cruz, David; Morgado, Ana; Arraiano, Cecília Maria; Romão, LuísaconferenceObjectopenAccess
Mai-2011Assessing the Potential of FT-IR to Identify Clinical Strains of Candida sppBrandão, Filipa; Veríssimo, Cristina; Brandão, JoãoarticleopenAccess
2011Assessing the Potential of FT-IR to Identify Clinical Strains of Candida SppBrandão, Filipa; Veríssimo, Cristina; Brandão, JoãoarticleopenAccess
30-Jun-2016Assessing the role played by biofilms on adenoidal surface in a pediatric populationRodrigues, João; Reis, Lúcia; Nogueira, Isabel; Duarte, Aida; Subtil, João; Jordão, LuisaconferenceObjectembargoedAccess