Repositório Científico do Instituto Nacional de Saúde >

Browsing by Subject Fish

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Bioaccessibility of Hg, Cd and As in cooked black scabbard fish and edible crabMaulvault, Ana Luísa; Machado, Raquel; Afonso, Cláudia; Lourenço, Helena Maria; Nunes, Maria Leonor; Coelho, Inês; Langerholc, Tomaz; Marques, António
Sep-2013Determination of arsenic and arsenic species present in three cooked fish speciesCoelho, Inês; Gueifão, Sandra; Costa, Sara; Afonso, Cláudia; Nunes, Leonor; Castanheira, Isabel
Jan-2011Method optimization for the determination of total arsenic and selenium content in fish by ICP-MS preceding to speciation studies.Inês, Coelho; Ribeiro, Sandra; Castanheira, Isabel
Oct-2013The emerging farmed fish species meagre (Argyrosomus regius): How culinary treatment affects nutrients and contaminants concentration and associated benefit-risk balanceCosta, Sara; Afonso, Cláudia; Bandarra, Narcisa; Gueifão, Sandra; Castanheira, Isabel; Carvalho, Maria Luísa; Cardoso, Carlos; Nunes, Maria Leonor
Sep-2014Total Mercury in infant food: a contribution to EFSA’ s collection of chemical contaminants occurrence dataSantiago, Susana; Santos, Mariana; Calhau, M. Antónia
Showing results 1 to 5 of 5

 

  © 2010 www.insa.pt - Todos os direitos reservados | Feedback Ministério da Saúde
Promotores do RCAAP   Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência PO Sociedade do Conhecimento (POSC) Portal oficial da União Europeia