Browsing by Author Oliveira, Luísa

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 66  next >
Issue DateTitleAuthor(s)TypeAccess Type
Feb-20146ª Reunião Anual PortFIR "Gestão da informação alimentar: presente e futuro": resumo da reuniãoViegas, Silvia; Brazão, Roberto; Oliveira, Luísa; Calhau, Maria AntóniaconferenceObjectopenAccess
6-Jun-2011Analytical measurement uncertainty of food carotenoid determinationDias, M. Graça; Camões, M. Filomena; Oliveira, LuísaconferenceObjectopenAccess
30-Oct-2015Atualização da Tabela Portuguesa da Composição de AlimentosDias, Maria da Graça; Fernandes, Paulo; Oliveira, LuísaconferenceObjectopenAccess
8-Apr-2013Avaliação da satisfação e necessidades do utilizador da Tabela da Composição de AlimentosBrazão, Roberto; Viegas, Silvia; Dias, M. Graça; Oliveira, LuísaarticleopenAccess
18-May-2011Building a Portuguese Food Microbiological Information NetworkViegas, Silvia; Machado, Claudia; Dantas, Maria; Oliveira, LuísaconferenceObjectopenAccess
10-Sep-2012Carotenoides em Alimentos: Contribuição do INSA - PortugalDias, M. Graça; Santos, Mariana; Oliveira, Luísa; Calhau, Maria AntóniaconferenceObjectrestrictedAccess
8-Apr-2015Carotenoides em frutos e produtos hortícolas tradicionais portuguesesDias, M. Graça; Oliveira, LuísaarticleopenAccess
6-Dec-2014Clustering of behavioural risk factors in the Portuguese population: data from National Health Interview SurveyCosta, Elsa; Dias, Carlos Matias; Oliveira, Luísa; Gonçalves, LuziaarticleopenAccess
21-May-2010Critical assessment of three high performance liquid chromatography analytical methods for food carotenoid quantificationDias, M. Graça; Oliveira, Luísa; Camões, M. Filomena G.F.C.; Nunes, Baltazar; Versloot, Pieter; Hulshof, Paul J.M.articlerestrictedAccess
Feb-2012D1 - Data Standardisation. Electronic transmission of chemical occurrence data - CFP/EFSA/DATEX/2011/01Lopes, Ana; Ravasco, Franscisco; Oliveira, LuísareportrestrictedAccess
7-Sep-2012D5.2 Guidance document on implementation of a TQM system to TDSOliveira, Luísa; Castanheira, Isabel; Pité, MarinaconferenceObjectrestrictedAccess
12-Jun-2014Departamento de Alimentação e Nutrição: atribuições e áreas de atividadeOliveira, LuísalectureopenAccess
12-Oct-2011EFSA/PortFIR Recolha dados nacionais sobre ocorrência de contaminantes químicos em alimentosOliveira, Luísa; Viegas, SilviaconferenceObjectopenAccess
27-May-2011Electronic Transmission of Chemical Occurrence DataOliveira, LuísalecturerestrictedAccess
17-May-2011Electronic Transmission of Chemical Occurrence DataOliveira, LuísalecturerestrictedAccess
8-Apr-2015Estudo de dieta total piloto para avaliação da ingestão de nutrientes e da exposição a contaminantes: amostragemDias, M. Graça; Vasco, Elsa; Pité, Marina; Oliveira, LuísaarticleopenAccess
16-Oct-2011Food Composition Database Activities PortugalDias, M. Graça; Oliveira, LuísaconferenceObjectopenAccess
30-Oct-2015Grupo de Trabalho para uma Comunicação Eficaz em Alimentação (GTCEA): proposta de criaçãoBrazão, Roberto; Viegas, Silvia; Cid, Helena; Oliveira, LuísaconferenceObjectopenAccess
30-Oct-2015Grupo de Trabalho Utilizadores (GTU): trabalho desenvolvido e perspetivas futurasViegas, Silvia; Brazão, Roberto; Oliveira, Luísa; Dias, Maria da Graça; Barroso, HelenaconferenceObjectopenAccess
15-Oct-2014Guia orientativo para o estabelecimento de porções para a rotulagem nutricionalBrazão, Roberto; Viegas, Silvia; Dias, M. Graça; Oliveira, LuísaarticleopenAccess