Percorrer por autor Matos, Ana Sofia

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou inserir as letras iniciais:  
Mostrar resultados 1-16 de 16.
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Abr-2011Arsenic content in fish and associated measurement uncertainty as a metrological parameter for Total Diet StudiesCoelho, Inês; Gueifão, Sandra; Matos, Ana Sofia; Santos, Rui; Castanheira, IsabelconferenceObjectopenAccess
Set-2014Characterization of a Population Concerning Vitamins and Anemia BiomarkersMota, Carla; Tavares, Nuno; Torres, Duarte; Santos, Mariana; Castanheira, Isabel; Matos, Ana SofiaconferenceObjectrestrictedAccess
30-Out-2014Correlação entre perfil em aminoácidos e acumulação de arsénio em grãos de arroz (Oryza sativa L.) consumidos em PortugalMota, Carla; Lopes, J.; Coelho, Inês; Santos, Mariana; Castanheira, Isabel; Matos, Ana SofiaconferenceObjectrestrictedAccess
Out-2014Correlation of amino acids profile with arsenic accumulation in rice grain (Oryza sativa L.) consumed in PortugalMota, Carla; Lopes, Joel; Coelho, Inês; Santos, Mariana; Castanheira, Isabel; Matos, Ana SofiaconferenceObjectembargoedAccess
Jul-2012Design of experiments to optimized the determination of TDIs in agglomerated cork stoppersAndré, Catarina; Delgado, Inês; Matos, Ana Sofia; Castanheira, IsabelconferenceObjectrestrictedAccess
30-Out-2014Determinação da composição mineral de quinoa, amaranto, milho roxo e trigo sarraceno: comparação de três métodos de digestãoNascimento, A.C.; Santos, Mariana; Coelho, Inês; Gueifão, Sandra; Mota, Carla; Matos, Ana SofiaconferenceObjectrestrictedAccess
1-Nov-2013Experimental approaches for the estimation of uncertainty in analysis of trace inorganic contaminants in foodstuffs by ICP-MSCoelho, Inês; Gueifão, Sandra; Matos, Ana Sofia; Roe, Mark; Castanheira, IsabelarticlerestrictedAccess
Nov-2016Influência da cozedura e da maltagem no conteúdo de folatos em quinoa (Chenopodium quinoa)Mota, Carla; Delgado, Inês; Santos, Mariana; Matos, Ana Sofia; Torres, Duarte; Chandra-Hioe, Maria V.; Castanheira, IsabelarticleopenAccess
2-Out-2016Instrumental Blank Samples Assessed Through Short Run Control ChartsMatos, Andreia; Rego, Andreia; Castanheira, Isabel; Matos, Ana SofiaconferenceObjectclosedAccess
Set-2011Methods to Express Dispersion of Results in Food Composition DataCastanheira, Isabel; Coelho, Inês; Gueifão, Sandra; Matos, Ana Sofia; Roe, Mark; Calhau, Maria Antónia; Finglas, PaulconferenceObjectopenAccess
Set-2012Migration of MDI from agglomerated cork stoppers into food simulantsAndré, Catarina; Delgado, Inês; Matos, Ana Sofia; Castanheira, IsabelconferenceObjectrestrictedAccess
Nov-2011Migration solvents for free isocyanates in food contact materials using experimental designAndré, Catarina; Curvacho, Carina; Matos, Ana Sofia; Castanheira, IsabelconferenceObjectopenAccess
Ago-2015Short run control charts as an internal quality control toolMatos, Ana Sofia; Requeijo, José; Coelho, Inês; Gueifão, Sandra; Castanheira, IsabelconferenceObjectclosedAccess
2011Six Sigma scale as a quality criterion for aggregation of food property measuresCastanheira, Isabel; Matos, Ana Sofia; Coelho, Inês; Gueifão, Sandra; Roe, Mark; Calhau, Maria Antónia; Finglas, PaularticlerestrictedAccess
Jun-2016The effect of cooking methods on the mineral content of quinoa (Chenopodium quinoa), amaranth (Amaranthus sp.) and buckwheat (Fagopyrum esculentum)Motta, Carla; Nascimento, Ana; Santos, Mariana; Delgado, Inês; Coelho, Inês; Rêgo, A.; Matos, Ana Sofia; Torres, Duarte; Castanheira, IsabelarticleembargoedAccess
Set-2011Using EuroFIR eSearch platform - for design of food frenquency questionnaires and quantification of nutrient intake: applications in ophthalmic epidemiologyCamacho, Pedro; Matos, Ana Sofia; Goulão, Beatriz; Mendes, Lino; Roe, Mark; Finglas, Paul; Castanheira, IsabelconferenceObjectrestrictedAccess