Percorrer por autor Gueifão, Sandra

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou inserir as letras iniciais:  
Mostrar resultados 1-20 de 65.  próximo >
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Out-2017Abundance of Selenium and Selenoproteins in foods consumed in PortugalGueifão, Sandra; Sanches, Diana; Delgado, Inês; Coelho, Inês; Ventura, Marta; Castanheira, IsabelconferenceObjectclosedAccess
Set-2017A abundância de selenometionina, selenito e selenato em alimentos como consumidosSanches, Diana; Gueifão, Sandra; Ventura, Marta; Delgado, Inês; Coelho, Inês; Castanheira, IsabelconferenceObjectclosedAccess
Out-2015Análise multielementar em couve portuguesaVentura, Marta; Gueifão, Sandra; Coelho, Inês; Rego, Andreia; Castanheira, IsabelconferenceObjectopenAccess
4-Mar-2016Análise multielementar em couve portuguesaVentura, Marta; Gueifão, Sandra; Coelho, Inês; Rego, Andreia; Castanheira, IsabelconferenceObjectclosedAccess
Fev-2017Application of chemometric methods for multi‐elemental characterization of fruit juices and nectars analysed in the Portuguese Total Diet Studies pilot studyCoelho, Inês; Rego, Andreia; Gueifão, Sandra; Nascimento, Ana Cláudia; Castanheira, IsabelarticlerestrictedAccess
Abr-2011Arsenic content in fish and associated measurement uncertainty as a metrological parameter for Total Diet StudiesCoelho, Inês; Gueifão, Sandra; Matos, Ana Sofia; Santos, Rui; Castanheira, IsabelconferenceObjectopenAccess
Jan-2012Arsenic speciation in rice and fish using HPLC-ICP-MSCoelho, Inês; Gueifão, Sandra; Castanheira, IsabelconferenceObjectopenAccess
Jul-2017Arsenic uptake by plant foods for human nutrition: current status and new perspectivesCastanheira, Isabel; Coelho, Inês; Gueifão, Sandra; Ventura, MartaconferenceObjectclosedAccess
Mar-2012Arsénio e crómio: técnicas analíticas para avaliar o seu impacto na saúde das populaçõesCoelho, Inês; Gueifão, Sandra; Castanheira, IsabelconferenceObjectopenAccess
Mar-2012Arsénio e crómio: técnicas analíticas para avaliar o seu impacto na saúde das populaçõesCoelho, Inês; Gueifão, Sandra; Castanheira, IsabelconferenceObjectrestrictedAccess
24-Nov-2016Arsénio inorgânico vs. orgânico em alimentos: uma preocupação emergenteGueifão, Sandra; Delgado, Inês; Ventura, Marta; Coelho, Inês; Castanheira, IsabelconferenceObjectclosedAccess
Mai-2013Assessment of Digestion Methods to Assist Mineral Analysis of Purple Corn, Quinoa, Amaranth and Buckwheat by ICP-OESNascimento, Ana Cláudia; Santiago, Susana; Santos, Mariana; Coelho, Inês; Gueifão, Sandra; Castanheira, Isabel; Samman, Norma; Calhau, Maria AntóniaconferenceObjectrestrictedAccess
8-Mai-2017Characterization of arsenic and selenium species in Portuguese diet as a contribution to selenium protective mechanism against arsenic toxicityGueifão, Sandra; Delgado, Inês; Ventura, Marta; Coelho, Inês; Castanheira, IsabelconferenceObjectclosedAccess
Mai-2014Characterization of inorganic contaminants present in rice varieties consumed in PortugalCoelho, Inês; Gueifão, Sandra; Vacchina, Veronique; Donard, Olivier; Castanheira, IsabelconferenceObjectrestrictedAccess
21-Ago-2016Combination of ICP-MS with chemometrics analysis to identify Iodine and Selenium contents in consumed Portuguese foodsVentura, Marta; Gueifão, Sandra; Coelho, Inês; Delgado, Inês; Rego, Andreia; Castanheira, IsabelconferenceObjectclosedAccess
Set-2012Composição mineral de peixes pelágicos da costa portuguesaLourenço, Helena Maria; Afonso, Cláudia; Coelho, Inês; Gueifão, Sandra; Martins, Maria Fernanda; Nunes, Maria LeonorconferenceObjectrestrictedAccess
10-Mar-2015Couve Portuguesa: Determinação por ICP-MS de elementos vestigiaisVentura, Marta; Gueifão, Sandra; Coelho, Inês; Castanheira, IsabellectureopenAccess
Set-2012Determinação da composição mineral de Quinoa e Amaranthus por ICP-OES: comparação de dois métodos de digestãoNascimento, Ana Cláudia; Santiago, Susana; Santos, Mariana; Coelho, Inês; Gueifão, Sandra; Castanheira, Isabel; Calhau, Maria AntóniaconferenceObjectrestrictedAccess
30-Out-2014Determinação da composição mineral de quinoa, amaranto, milho roxo e trigo sarraceno: comparação de três métodos de digestãoNascimento, A.C.; Santos, Mariana; Coelho, Inês; Gueifão, Sandra; Mota, Carla; Matos, Ana SofiaconferenceObjectrestrictedAccess
10-Nov-2011Determinação de espécies químicas de arsénio em arroz e pescadoCoelho, Inês; Gueifão, Sandra; Castanheira, IsabelconferenceObjectrestrictedAccess