Repositório Científico do Instituto Nacional de Saúde >

Browsing by Author André, Catarina

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 21
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
Sep-2014Acrylamide determination in portuguese foodstuff by UPLC-PDA e UPLC-MS: preliminary resultsAndré, Catarina; Agostinho, Joana; Castanheira, Isabel
Oct-2014Antioxidant activity and characterization of antioxidants from Argentina OcaRego, Andreia; André, Catarina; Delgado, Inês; Samman, Norma; Castanheira, Isabel
Oct-2014Atividade antioxidante em amostras de Oxalis tuberosa e Rubus ulmifoliusRego, Andreia; André, Catarina; Delgado, Inês
Sep-2014Caracterização de antioxidantes na casca, farelo e grão de arroz português por UPLC-PDADelgado, Inês; Rego, Andreia; André, Catarina; Castanheira, Isabel
Sep-2014Determinação de cianocobalamina (vitamina B12) em fórmulas infantis por UPLC-MS/MSMota, Carla; André, Catarina; Santos, Mariana; Castanheira, Isabel
Sep-2014Determinação de macronutrientes em três variedades de casca, farelo e grão de arroz portuguêsDelgado, Inês; Rego, Andreia; André, Catarina; Castanheira, Isabel
Sep-2014Determinação do conteúdo fenólico total e atividade antioxidante do melRego, Andreia; André, Catarina; Castanheira, Isabel
31-Oct-2013Determinação do conteúdo fenólico total e atividade antioxidante em arroz branqueado, farelo e casca de arrozAndré, Catarina; Delgado, Inês; Rego, Andreia; Mota, Carla; Ramos, Ana
22-Sep-2013Determination of Folates in RiceDelgado, Inês; Chandra-Hioe, Veronica; André, Catarina; Mota, Carla; Arcot, Jayashree
Jan-2011Determination of trace elements in agglomerated cork stoppers using inductively Coupled Plasma Mass Spectrometry (ICP-MS)Gueifão, Sandra; Nascimento, Ana Cláudia; André, Catarina; Coelho, Inês; Castanheira, Isabel
6-Oct-2011HPLC-ICP-MS & ICP-MS applications in Food Analysis: Portuguese experienceCoelho, Inês; Gueifão, Sandra; André, Catarina; Castanheira, Isabel
19-Oct-2011A importância da especiação na avaliação da exposição a contaminantes químicosCoelho, Inês; Gueifão, Sandra; André, Catarina; Castanheira, Isabel
Sep-2012Migration of MDI from agglomerated cork stoppers into food simulantsAndré, Catarina; Delgado, Inês; Matos, Ana Sofia; Castanheira, Isabel
Nov-2011Migration solvents for free isocyanates in food contact materials using experimental designAndré, Catarina; Curvacho, Carina; Matos, Ana Sofia; Castanheira, Isabel
25-Jul-2014Ocorrência de acrilamida em alimentos portugueses: resultados preliminaresAgostinho, Joana; André, Catarina; Castanheira, Isabel
29-Sep-2014Ocorrência de acrilamida em alimentos portugueses: resultados preliminaresAndré, Catarina; Delgado, Inês; Agostinho, Joana; Castanheira, Isabel
May-2013Optimizing UPLC isocyanate determination through a Taguchi experimental design approachAndré, Catarina; Jorge, Fabiana; Castanheira, Isabel; Matos, Ana
Sep-2014Otimização do tampão de extração da amostra para a determinação de folatos por UPLC-MS/MSMota, Carla; Delgado, Inês; Santos, Mariana; André, Catarina; Castanheira, Isabel
Apr-2011A proposal to guarantee metrological traceability in determination of heavy metals contents in cork stoppers by ICP-MSGueifão, Sandra; André, Catarina; Coelho, Inês; Castanheira, Isabel
22-Sep-2013Protein content and amino acid profile in Portuguese riceMota, Carla; Cabral, Margarida; Mauro, Raul; Torres, Duarte; Santos, Mariana; André, Catarina; Castanheira, Isabel
Showing results 1 to 20 of 21
 next >

 

  © 2010 www.insa.pt - Todos os direitos reservados | Feedback Ministério da Saúde
Promotores do RCAAP   Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência PO Sociedade do Conhecimento (POSC) Portal oficial da União Europeia