Repositório Científico do Instituto Nacional de Saúde >

Browsing by Author Sapundzhieva, T.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 3 of 3
Issue DateTitleAuthor(s)
May-2012Identification of microorganisms that may contribute to the safety and quality of traditional foods and beverages consumed in the Black Sea regionBoyko, N.; Levchuk, O.; Mudryk, M.; Kutchak, I.; Dolgikh, A.; Bati, V.; Jorjadze, M.; Karpenko, D.; Sapundzhieva, T.; Alexieva, I.; Hayran, O.; Kocaoglu, B.; Kroon, P.; Costa, H.S.
Nov-2011Report on Microbiological characterization of typical BSAC foods/beverages - M2.5Mudryk, M.; Petrov, V.; Dolgikh, A.; Kutchak, I.; Pauk, A.; Rusyn, Y.; Boyko, N.; Alexieva, I.; Sapundzhieva, T.; Hayran, O.; Koçaoglu, B.; Kaprel'yants, L.; Karpenko, D.; Costea, C.; Costa, H.S.; Finglas, P.
Jun-2012Traditional foods of Black Sea Region countries as potential sources of prebiotic compounds and probiotic microorganismsBoyko, N.; Petrov, V.; Batit, V.; Levchuk, O.; Joriadze, M.; Sapundzhieva, T.; Hayran, O.; Beteva, E.; Costea, C.; Kaprel'yants, L.; Danesi, F.; Kroon, P.; Finglas, P.; Costa, H.; D'Antuono, F.
Showing results 1 to 3 of 3

 

  © 2010 www.insa.pt - Todos os direitos reservados | Feedback Ministério da Saúde

Estamos no RCAAP Governo Português separator Ministério da Educação e Ciência  Fundação para a Ciência e a Tecnologia

Financiado por:

POS_C UE