Percorrer por autor Santos, Mariana

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou inserir as letras iniciais:  
Mostrar resultados 57-66 de 66. < anterior 
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Abr-2015Safety of food packaging plastic materialsVilarinho, Fernanda; Santos, Mariana; Calhau, Maria AntóniaconferenceObjectclosedAccess
Dez-2016O sal na alimentação dos portuguesesSantos, Mariana; Nascimento, Ana Cláudia; Santiago, Susana; Gama, Ana Carolina; Calhau, Maria AntóniaarticleopenAccess
Mai-2017Salt in bread: an update from Portugal on salt reduction strategiesSantos, MarianaconferenceObjectclosedAccess
Jul-2017Sodium and Potassium Intake from School MealsSantos, Mariana; Nascimento, Ana C.; Santiago, S; Calhau, M.A.; Rito, A.; Loureiro, IsabelconferenceObjectclosedAccess
Jun-2016The effect of cooking methods on the mineral content of quinoa (Chenopodium quinoa), amaranth (Amaranthus sp.) and buckwheat (Fagopyrum esculentum)Motta, Carla; Nascimento, Ana; Santos, Mariana; Delgado, Inês; Coelho, Inês; Rêgo, A.; Matos, Ana Sofia; Torres, Duarte; Castanheira, IsabelarticleembargoedAccess
Set-2013The Nutritional Characterization of Rice Varieties Consumed in PortugalMota, Carla; Santos, Mariana; Nascimento, Ana; Gueifão, Sandra; Coelho, Inês; Cabral, Margarida; Torres, Duarte; Castanheira, IsabelconferenceObjectrestrictedAccess
Set-2014Total Mercury in infant food: a contribution to EFSA’ s collection of chemical contaminants occurrence dataSantiago, Susana; Santos, Mariana; Calhau, Maria AntóniaconferenceObjectrestrictedAccess
6-Mai-2015Understanding what is needed to produce quality dataSantos, MarianalectureopenAccess
Abr-2015Valor Nutricional das refeições escolaresSantos, MarianalectureopenAccess
8-Abr-2015O valor nutricional de refeições escolaresFontes, Tânia; Bento, Ana Cristina; Matias, Filipa; Mota, Carla; Nascimento, Ana Cláudia; Santiago, Susana; Santos, MarianaarticleopenAccess