Repositório Científico do Instituto Nacional de Saúde >

Browsing by Author Santos, Mariana

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 8 to 27 of 35
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
Sep-2012Caracterização do Perfil em Aminoácidos de Duas Variedades de Arroz PortuguêsMota, Carla; Cabral, Margarida; Torres, Duarte; Santos, Mariana; Castanheira, Isabel
10-Sep-2012Carotenoides em Alimentos: Contribuição do INSA - PortugalDias, M. Graça; Santos, Mariana; Oliveira, Luísa; Calhau, M. Antónia
Sep-2014Characterization of a Population Concerning Vitamins and Anemia BiomarkersMota, Carla; Tavares, Nuno; Torres, Duarte; Santos, Mariana; Castanheira, Isabel; Matos, Ana Sofia
30-Oct-2014Correlação entre perfil em aminoácidos e acumulação de arsénio em grãos de arroz (Oryza sativa L.) consumidos em PortugalMota, Carla; Lopes, J.; Coelho, Inês; Santos, Mariana; Castanheira, Isabel; Matos, Ana Sofia
Oct-2014Correlation of amino acids profile with arsenic accumulation in rice grain (Oryza sativa L.) consumed in PortugalMota, Carla; Lopes, Joel; Coelho, Inês; Santos, Mariana; Castanheira, Isabel; Matos, Ana Sofia
30-Oct-2014Determinação da composição mineral de quinoa, amaranto, milho roxo e trigo sarraceno: comparação de três métodos de digestãoNascimento, A.C.; Santos, Mariana; Coelho, Inês; Gueifão, Sandra; Mota, Carla; Matos, Ana Sofia
Sep-2012Determinação da composição mineral de Quinoa e Amaranthus por ICP-OES: comparação de dois métodos de digestãoNascimento, Ana Cláudia; Santiago, Susana; Santos, Mariana; Coelho, Inês; Gueifão, Sandra; Castanheira, Isabel; Calhau, Maria Antónia
Sep-2014Determinação de cianocobalamina (vitamina B12) em fórmulas infantis por UPLC-MS/MSMota, Carla; André, Catarina; Santos, Mariana; Castanheira, Isabel
May-2013Determination of Pesticides Residues in Food of Plant OriginVilarinho, Fernanda; Barbosa, Sara; Santos, Mariana; Calhau, Maria Antónia
17-Dec-2013Doença celíaca: contributo da análise laboratorial para uma dieta isenta de glútenMatias, Filipa Nunes; Santos, Mariana; Calhau, Maria Antónia
May-2012Effect of cooking on hydrossoluble vitamin content on two fish speciesFlores, Cristina; Santos, Mariana
Sep-2011Evaluation of the analytical measurement uncertainty by two methods in food vitamin A and E determinationDias, M. Graça; Vasco, Elsa; Santos, Mariana
Sep-2014Factores de retenção de minerais e aminoácidos em pipocas de quinoaNascimento, A.C.; Mota, Carla; Santos, Mariana; Castanheira, Isabel
3-May-2013Implementação dos requisitos de gestão e técnicos da NP EN ISO/IEC 17025 no laboratório de ensaioSantos, Mariana
Nov-2012Laboratory validation of the method for determination of overall migration in food packaging plastic materialsVilarinho, Fernanda; Santos, Mariana; Calhau, Maria Antónia
Sep-2013Measurement uncertainty evaluation of a HPLC method for niacin quantification in foodstuffsFlores, Cristina; Dias, Maria da Graça; Santos, Mariana
Sep-2010Metabolite composition of chestnut (Castanea sativa Mill.) upon cooking: Proximate analysis, fibre, organic acids and phenolicsGonçalves, Berta; Borges, Olga; Costa, Helena Soares; Bennett, Richard; Santos, Mariana; Silva, Ana Paula
Oct-2014Nutritional analysis of selected meals from portuguese primary schoolsFontes, Tânia; Bento, A. Cristina; Matias, Filipa; Mota, Carla; Santos, Mariana
Jun-2014Nutritional evaluation of catering meals at Portuguese schools: mineral profileSantos, Mariana; Nascimento, Ana; Santiago, Susana; Calhau, M. Antónia
Jan-2012Optimization of Enzymatic Extraction for HPLC Quantification of Vitamin B2Flores, Cristina; Santos, Mariana
Showing results 8 to 27 of 35
< previous   next >

 

  © 2010 www.insa.pt - Todos os direitos reservados | Feedback Ministério da Saúde
Promotores do RCAAP   Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência PO Sociedade do Conhecimento (POSC) Portal oficial da União Europeia