Repositório Científico do Instituto Nacional de Saúde >

Browsing by Author Sanches-Silva, A.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 66 to 85 of 106
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
31-Oct-2013Perfil nutricional da polpa de quatro cultivares de Annona cherimola Mill. tradicionais da Região Autónoma da MadeiraSantos, F.; Albuquerque, T.G.; Bento, A.C.; Sanches-Silva, A.; Oliveira, M.B.; Costa, H.S.
Mar-2013Portuguese fresh meats with quality product designationAlbuquerque, T.G.; Santos, F.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.
31-Jan-2013Potenciais riscos das embalagens alimentaresSanches-Silva, A.; Costa, H.
Apr-2011Preparación de envases activos con capacidad antioxidante y antimicrobiana basados en astaxantina y quitosanoSanches-Silva, A.; Costa, H.S.
Jun-2012Preparation, characterization and evaluation by FTIR and NMR of antimicrobial activity of chitosan active filmsLago, M.A.; Sendón, R.; Rodríguez-Bernaldo de Quirós, A.; Bueno, C.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.; Sánchez-Machado, D.I.; Soto Valdez, H.; Angulo, I.; Aurrekoetxea, G.P.; López-Cervantes, J.; Paseiro, P.
1-Sep-2010Preparation of active packaging with antioxidant and antimicrobial activity based on astaxanthin and chitosanSanches-Silva, A.; Costa, H. S.; Losada, P. P.; Sendón, R.; Sánchez-Machado, D. I.; Valdez, H. S.; Varona, I. A.; López-Cervantes, J.
11-Apr-2013As principais fontes de sódio na alimentação: análise do panorama nacionalAlbuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.
31-Oct-2013Projeto Rose4Pack – Embalagem biodegradável ativa com extrato de alecrim (Rosmarinus officinalis L.) para incrementar a vida útil dos alimentos.Sanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Costa, D.; Castilho, M.C.; Ramos, F.; Machado, A.V.; Costa, H.S.
Mar-2013Provitamin A activity in traditional foods from Black Sea Area countriesSanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Finglas, P.; Trichopoulou, A.; D'Antuono, L.F.; Alexieva, I.; Boyko, N.; Costea, C.; Fedosova, K.; Karpenko, D.; Kilasonia, Z.; Koçaoglu, B.; Costa, H.S.
Sep-2011Proximate composition of plant origin traditional foods from Black Sea Area CountriesAlbuquerque, T.G.; Costa, H.S.; Sanches-Silva, A.; Fontes, T.; Mota, C.; Santos, M.; Vasilopoulou, E.; Trichopoulou, A.; D’Antuono, F.; Alexieva, I.; Fedosova, K.; Karpenko, D.; Kilasonia, Z.; Kocaoglu, B.; Koval, N.; Stroia, A.L.; Finglas, P.
17-Oct-2013PTranSalt – Contributo para o panorama nacionalAlbuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.
Dec-2010Quality control materials development for proximate composition determination in baby foods to enhance the Portuguese food composition database: Packaging conditionsCastanheira, I.; António, C.; Mota, C.; André, C.; Sanches-Silva, A.
Jun-2013Quantificação do teor de ergosterol e determinação da actividade antioxidante em cogumelos pleurotus ostreatus enlatados, comercializados e cultivados em borras de café e palha.Ricardo, S.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.; Ramos, F.; Castilho, M.C.
Mar-2013Recent achievements in food composition information of traditional foods from EuropeCosta, H.S.; Sanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Trichopoulou, A.; Vasilopoulou, E.; D'Antuono, L.F.; Finglas, P.
20-Nov-2012Recent developments in the analytical methods for sterols separation in food matricesAlbuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.
Jul-2011Relatório Final do projecto "Preparación de Envases Activos con Capacidad Antioxidante y Antimicrobiana Basados en Astaxantina y Quitosano"Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.
Sep-2011Report on Analytical characterization of selected traditional foods complete - M2.4Costa, H.S.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Finglas, P.
Nov-2011Report on analytical data on traditional foods to be available for inclusion in the appropriate national FCDB and EuroFIR datasets - D2.3Costa, H.S.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Finglas, P.
20-Nov-2012A review of analytical methodologies for the determination of bisphenol A in foodstuffs as result of its migrationSanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.
Sep-2011Riboflavin content in selected traditional foods from Black Sea Area countriesCosta, H.S.; Flores, C.; Sanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Santos, M.; Vasilopoulou, E.; Trichopoulou, A.; D’Antuono, F.; Alexieva, I.; Hayran, O.; Kaprelyants, L.; Karpenko, D.; Kilasonia, Z.; Koval, N.; Stroia, A.L.; Finglas, P.
Showing results 66 to 85 of 106
< previous   next >

 

  © 2010 www.insa.pt - Todos os direitos reservados | Feedback Ministério da Saúde

Estamos no RCAAP Governo Português separator Ministério da Educação e Ciência   Fundação para a Ciência e a Tecnologia

Financiado por:

POS_C UE