Browsing by Author Sanches-Silva, A.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 61 to 80 of 171 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)TypeAccess Type
26-Jun-2014Effect of UV-C radiation on bioactive compounds of pineapple (Ananas comosus L. Merr.) by-productsFreitas, A.; Moldão-Martins, M.; Costa, H.S.; Albuquerque, T.G.; Valente, A.; Sanches-Silva, A.articleembargoedAccess
Oct-2014Embalagens - veículo de informação alimentar: conhecimento dos hábitos de reciclagem dos consumidores portuguesesCarvalho-Costa, D.; Costa, H.S.; Albuquerque, T.G.; Reis, A.R.; Castilho, M.C.; Ramos, F.; Machado, A.V.; Sanches-Silva, A.conferenceObjectrestrictedAccess
16-May-2013Embalagens Activas Baseadas em Astaxantina e QuitosanoAlbuquerque, T.G.; Costa, H.S.; Sanches-Silva, A.conferenceObjectrestrictedAccess
7-Feb-2014Embalagens alimentares: risco e avaliaçãoSanches-Silva, A.lecturerestrictedAccess
18-Jan-2014Embalagens e a sua interação com os alimentos. Embalagens activas e inteligentesSanches-Silva, A.lecturerestrictedAccess
Sep-2014Estudo para avaliar o grau de conhecimento dos consumidores sobre embalagens plásticasCarvalho-Costa, D.; Costa, H.S.; Reis, A.R.; Albuquerque, T.G.; Castilho, M.C.; Ramos, F.; Machado, A.V.; Sanches-Silva, A.conferenceObjectrestrictedAccess
Sep-2013Evaluation of antioxidant activity of seed, pulp and peel from Annona Cherimola Mill. (Annonaceae)Santos, F.; Albuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Sep-2015Evaluation of fatty acids profile of potato crisps with flavourAlbuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
23-Sep-2013Evaluation of nutritional profile of chicken nuggets using different cooking methods.Albuquerque, T.G.; Coutinho, D.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
24-Sep-2014Evaluation of nutritional status among elderly people: contribution of PERSSILAAAlbuquerque, T.G.; Maia, H.M.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
19-Sep-2014Evaluation of the oxidation status of foods packed with bioadegradable active packaging with rosemary extract: Preliminary resultsCarvalho-Costa, D.; Reis, A.R.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.; Sanches-Silva, A.conferenceObjectrestrictedAccess
Mar-2013Fatty acids composition and total fat content in traditional foods from Black Sea Area countriesAlbuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Finglas, P.; D'Antuono, L.F.; Trichopoulou, A.; Alexieva, I.; Boyko, N.; Costea, C.; Fedosova, K.; Karpenko, D.; Kilasonia, Z.; Koçaoglu, B.; Costa, H.S.conferenceObjectopenAccess
30-Oct-2014Fiabilidade alimentar em produtos de pastelaria similares: Marca branca vs. Marca comercialAlbuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Bento, A.C.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
30-Oct-2014Frutos da Ilha da Madeira: Avaliação do teor de vitamina CFerreira, J.O.; Denise, C.; Castilho, M.C.; Sanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Ramos, F.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
May-2011Impact of UV-C Radiation On Carotenoids Content of Pineapple by-Products (Ananas comusus) Processing IndustriesFreitas, A.; Moldão-Martins, M.; Costa, H.S.; Sanches-Silva, A.conferenceObjectrestrictedAccess
26-Nov-2015Importância do perfil de ácidos gordos na qualidade nutricional de pizasAlbuquerque, T.G.; Silva, M.A.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
23-Sep-2013Influence of cooking method on fatty acids profile of chicken breaded foodsAlbuquerque, T.G.; Coutinho, D.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Jun-2011Influence of Ultra-Violet Radiation on the Ascorbic Acid Content of Pineapple By-products Determined by HPLCFreitas, A.; Valente, A.; Albuquerque, T.G.; Moldão-Martins, M.; Costa, H.S.; Sanches-Silva, A.conferenceObjectrestrictedAccess
May-2014Inovação e Segurança em Embalagens AlimentaresSanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Carvalho-Costa, D.; Reis, A.R.; Costa, H.S.; Ramos, F.; Castilho, M.C.; Machado, A.V.; em nome dos membros do projeto Rose4PackconferenceObjectrestrictedAccess
Apr-2013Inovação nas embalagens alimentares ativas com capacidade antimicrobiana: recurso à nanotecnologiaSanches-Silva, A.; Costa, D.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess