Repositório Científico do Instituto Nacional de Saúde >

Browsing by Author Sanches-Silva, A.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 8 to 27 of 106
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
Sep-2012An update on potato crisps contents of moisture, fat, salt and fatty acids (including trans-fatty acids) with special emphasis on new oils/fats used for fryingAlbuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Santos, L.; Costa, H.S.
Feb-2011Aplicação da nanotecnologia às embalagens alimentares e potenciais riscos para a saúdeSanches-Silva, A.; Costa, H.S.
Sep-2011Ascorbic acid content in berries and red fruits: a contribution to produce quality data for food composition databasesAlbuquerque, T.G.; Valente, A.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.
Aug-2011Ascorbic acid content in exotic fruits: A contribution to produce quality data for food composition databasesValente, A.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.
7-Mar-2012Astaxanthin from shrimp by-products for active packagingSanches-Silva, A.; Ribeiro, T.; Albuquerque, T.G.; Paseiro, P.; Sendón, R.; Bernaldo de Quirós, A.; López-Cervantes, J.; Sánchez-Machado, D.; Soto Valdez, H.; Angulo, I.; Pardo Aurrekoetxea, G.; Costa, H.S.
31-Oct-2013Atividade antioxidante do alecrim (Rosmarinus officinalis L.): efeito do solvente de extraçãoCosta, D.; Costa, H.S.; Albuquerque, T.G.; Ramos, F.; Castilho, M.C.; Machado, A.V.; Sanches-Silva, A.
25-May-2012Avaliação nutricional dos alimentos tradicionaisCosta, H.S.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Vasilopoulou, E.; Trichopoulou, A.; D’Antuono, F.; Finglas, P.
Mar-2011BaSeFood Newsletter, Issue 4Sanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.
Sep-2011BaSeFood Newsletter, Issue 5Sanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Finglas, P.; Costa, H.S.
4-Oct-2012BaSeFood. Nutritional data on traditional foods and analytical data on plant raw materialsCosta, H.S.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; D’Antuono, L.F.; Vasilopoulou, E.; Trichopoulou, A.; Alexieva, I.; Boyko, N.; Costea, C.; Fedosov, S.; Hayran, O.; Jorjadze, M.; Karpenko, D.; Finglas, P.
Sep-2010BaSeFood: Sustainable exploitation of bioactive components from the Black Sea Area traditional foodsD'Antuono, F.; Sanches-Silva, A.; Costa, H. S.
24-May-2012Batatas fritas de pacote: Avaliação de consumo, composição nutricional e sua importância na NutriçãoAlbuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.
Sep-2011Bioactive phytosterols and fatty acids profile of traditional foods from black sea area countriesAlbuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Finglas, P.; D’Antuono, L.F.; Costa, H.S.; on behalf of the BaSeFood Black Sea area partners
Sep-2013Breaded chicken nuggets: a contribution to the portuguese food composition databaseAlbuquerque, T.G.; Coutinho, D.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.
23-Sep-2013Carotenoids and vitamin E content of four cultivars of Annona Cherimola Mill. including its by-productsSantos, F.; Albuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.
15-Oct-2012Carotenoids of Traditional Foods from Black Sea Area Countries and their relation with Immune ResponseSanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Finglas, P.; D'Antuono, F.; Trichopoulou, A.; Vasilopoulou, E.; Alexieva, I.; Boyko, N.; Costea, C.; Dubtsov, G.; Fedosova, K.; Hayran, O.; Kilasonia, Z.; Costa, H.S.
Nov-2013Carotenoids, vitamins (A, B2, C and E) and total folate of traditional foods from Black Sea Area countriesSanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Finglas, P.; Ribeiro, T.; Valente, A.; Vasilopoulou, E.; Trichopoulou, A.; Alexieva, I.; Boyko, N.; Costea, C.; Hayran, O.; Jorjadze, M.; Kaprelyants, L.; Karpenko, D.; D'Antuono, L.F.; Costa, H.S.
Jun-2012Characterization of chitosan intended to develop antimicrobial films: Microscopical StudiesLago, M.A.; Sendón, R.; Rodríguez-Bernaldo de Quirós, A.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.; Sánchez-Machado, D.I.; Soto Valdez, H.; Angulo, I.; Aurrekoetxea, G.P.; López-Cervantes, J.; Paseiro, P.
2011Characterization of chitosan meant for antimicrobial food packagingSendón, R.; Rodríguez Bernaldo de Quirós, A.; Bueno, C.; Pereira, D.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.; Sánchez-Machado, D.I.; Soto Valdez, H.; Angulo, I.; Aurrekoetxea, G.P.; López-Cervantes, J.; Paseiro, P.
31-Oct-2013Cogumelo ostra (Pleurotus ostreatus) comercializado e cultivado em borras de café e palha de trigo: fonte de compostos antioxidantes.Ricardo, S.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.; Ramos, F.; Albuquerque, T.G.; Castilho, M.C.
Showing results 8 to 27 of 106
< previous   next >

 

  © 2010 www.insa.pt - Todos os direitos reservados | Feedback Ministério da Saúde
Promotores do RCAAP   Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência PO Sociedade do Conhecimento (POSC) Portal oficial da União Europeia