Repositório Científico do Instituto Nacional de Saúde >

Browsing by Author Ribeiro, T.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
Nov-2012Active Packaging Produced by Extrusion with Shrimp Waste: Migration of Astaxanthin into Food SimulantsSanches-Silva, A.; Ribeiro, T.; Albuquerque, T.G.; Paseiro, P.; Sendón, R.; Bernaldo de Quirós, A.; López-Cervantes, J.; Sánchez-Machado, D.; Soto Valdez, H.; Angulo, I.; Pardo Aurrekoetxea, G.; Soares, H.S.
May-2011Activity of chitosan films against different microorganismsSanches-Silva, A.; Maia, C.; Furtado, R.; Ribeiro, T.; Paseiro, P.; Sendón, R.; Rodríguez-Bernaldo de Quirós, A.; López-Cervantes, J.; Sánchez-Machado, D.I.; Bueno, C.; Soto Valdez, H.; Angulo, I.; Aurrekoetxea, G.P.; Bilbao, A.; Costa, H.S.
Sep-2011Analysis of Carotenoids, Vitamins and Folates in Traditional Foods from Black Sea AreaSanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Ribeiro, T.; Valente, A.; Finglas, P.; Flores, A.C.; Santos, M.; D’Antuono, L.F.; Costa, H.S.; on behalf of the BaSeFood Black Sea area partners
7-Mar-2012Astaxanthin from shrimp by-products for active packagingSanches-Silva, A.; Ribeiro, T.; Albuquerque, T.G.; Paseiro, P.; Sendón, R.; Bernaldo de Quirós, A.; López-Cervantes, J.; Sánchez-Machado, D.; Soto Valdez, H.; Angulo, I.; Pardo Aurrekoetxea, G.; Costa, H.S.
Nov-2013Carotenoids, vitamins (A, B2, C and E) and total folate of traditional foods from Black Sea Area countriesSanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Finglas, P.; Ribeiro, T.; Valente, A.; Vasilopoulou, E.; Trichopoulou, A.; Alexieva, I.; Boyko, N.; Costea, C.; Hayran, O.; Jorjadze, M.; Kaprelyants, L.; Karpenko, D.; D'Antuono, L.F.; Costa, H.S.
Jun-2011Determination of Glucosamine by Ultra-high Pressure LC in Shrimp By-ProductsSanches-Silva, A.; Ribeiro, T.; Albuquerque, T.G.; Paseiro, P.; Sendón, R.; López-Cervantes, J.; Sánchez-Machado, D.I.; Soto Valdez, H.; Angulo, I.; Aurrekoetxea, G.P.; Costa, H.S.
Nov-2012Migration of chitosan films prepared by solvent evaporation and extrusionSanches-Silva, A.; Ribeiro, T.; Albuquerque, T.G.; Paseiro, P.; Sendón, R.; Bernaldo de Quirós, A.; López-Cervantes, J.; Sánchez-Machado, D.; Soto Valdez, H.; Angulo, I.; Pardo Aurrekoetxea, G.; Costa, H.S.
7-Dec-2012Ultra-high pressure LC for astaxanthin determination in shrimp by-products and active food packagingSanches-Silva, A.; Ribeiro, T.; Albuquerque, T.G.; Paseiro, P.; Sendón, R.; Bernaldo de Quirós, A.; López-Cervantes, J.; Sánchez-Machado, D.; Soto Valdez, H.; Angulo, I.; Pardo Aurrekoetxea, G.; Costa, H.S.
Jun-2011Ultra-high Pressure LC Method to Determine Astaxanthin in Shrimp By-Products and Migration Evaluation from an Active Plastic Film Produced with Shrimp Waste to Fatty Food SimulantsSanches-Silva, A.; Ribeiro, T.; Paseiro, P.; Sendón, R.; Rodriguéz- Bernaldo de Quirós, A.; López-Cervantes, J.; Sánchez-Machado, D.I.; Soto-Valdez, H.; Angulo, I.; Aurrekoetxea, G.; Costa, H.S.
Showing results 1 to 9 of 9

 

  © 2010 www.insa.pt - Todos os direitos reservados | Feedback Ministério da Saúde

Estamos no RCAAP Governo Português separator Ministério da Educação e Ciência   Fundação para a Ciência e a Tecnologia

Financiado por:

POS_C UE