Repositório Científico do Instituto Nacional de Saúde >

Browsing by Author Pauk, A.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
Jun-2012D 2.5 Reports on the micorbiological characterisation of Black Sea area traditional foods-
Oct-2012Development of a national food composition database in Ukraine following EuroFIR and BaSeFood projectsKoval, N.; Pauk, A.; Buhyna, L.; Costa, H.S.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Plumb, J.; Roe, M.; Finglas, P.; Glibetic, M.; Boyko, N.
Oct-2011Proximate composition of traditional vegetable and fruit based foods from Black Sea Area countriesCosta, H.S.; Albuquerque, T.G.; Fontes, T.; Mota, C.; Vasilopoulou, E.; D’Antuono, F.; Alexieva, I.; Hayran, O.; Kaprelyants, L.; Karpenko, D.; Kilasonia, Z.; Pauk, A.; Stroia, A.L.; Finglas, P.
Nov-2011Report on Microbiological characterization of typical BSAC foods/beverages - M2.5Mudryk, M.; Petrov, V.; Dolgikh, A.; Kutchak, I.; Pauk, A.; Rusyn, Y.; Boyko, N.; Alexieva, I.; Sapundzhieva, T.; Hayran, O.; Koçaoglu, B.; Kaprel'yants, L.; Karpenko, D.; Costea, C.; Costa, H.S.; Finglas, P.
Oct-2012Selected traditional foods from western Ukraine in the frame of BaSeFood projectBoyko, N.; Sanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Finglas, P.; Koval, N.; Mudryk, M.; Buyna, L.; Petrov, V.; Pauk, A.; Trichopoulou, A.; Vasilopoulou, E.; D’Antuono, L.F.; Costa, H.S.
Showing results 1 to 5 of 5

 

  © 2010 www.insa.pt - Todos os direitos reservados | Feedback Ministério da Saúde

Estamos no RCAAP Governo Português separator Ministério da Educação e Ciência   Fundação para a Ciência e a Tecnologia

Financiado por:

POS_C UE