Repositório Científico do Instituto Nacional de Saúde >

Browsing by Author Pauk, A.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 4 to 5 of 5
< previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
Nov-2011Report on Microbiological characterization of typical BSAC foods/beverages - M2.5Mudryk, M.; Petrov, V.; Dolgikh, A.; Kutchak, I.; Pauk, A.; Rusyn, Y.; Boyko, N.; Alexieva, I.; Sapundzhieva, T.; Hayran, O.; Koçaoglu, B.; Kaprel'yants, L.; Karpenko, D.; Costea, C.; Costa, H.S.; Finglas, P.
Oct-2012Selected traditional foods from western Ukraine in the frame of BaSeFood projectBoyko, N.; Sanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Finglas, P.; Koval, N.; Mudryk, M.; Buyna, L.; Petrov, V.; Pauk, A.; Trichopoulou, A.; Vasilopoulou, E.; D’Antuono, L.F.; Costa, H.S.
Showing results 4 to 5 of 5
< previous 

 

  © 2010 www.insa.pt - Todos os direitos reservados | Feedback Ministério da Saúde
Promotores do RCAAP   Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência PO Sociedade do Conhecimento (POSC) Portal oficial da União Europeia