Repositório Científico do Instituto Nacional de Saúde >

Browsing by Author Martins, Carla

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 34 to 41 of 41
< previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
Apr-2015Risk assessment of Portuguese children exposed to single and multiple mycotoxins in breakfast cerealsAssunção, Ricardo; Vasco, Elsa; Nunes, B.; Loureiro, S.; Martins, Carla; Alvito, Paula
20-Feb-2013Sabemos o que comemos? Contributos da Toxicologia AlimentarMartins, Carla; Alvito, Paula
2011Selenium Content of Raw and Cooked Marine SpeciesMartins, Carla; Almeida, Cristina; Alvito, Paula
29-May-2014Static In Vitro Digestion Method for FoodAlvito, Paula; Martins, Carla; Assunção, Ricardo; Tavares, Ana; Cost Action INFOGEST - Improving Health Properties of Food by Sharing our Knowledge on the Digestive Process
Apr-2015The impact of cooking process in bioacessibility of minerals from chenopodium quinoaMota, Carla; Assunção, Ricardo; Martins, Carla; Nascimento, A.; Santos, M.; Torres, D.; Alvito, Paula; Castanheira, I.
4-Apr-2013Total mercury in infant food, occurrence and exposure assessment in PortugalMartins, Carla; Vasco, Elsa; Paixão, Eleonora; Alvito, Paula
15-May-2015Toxicologia Alimentar e Segurança dos Alimentos – Uma aborgadem GlobalMartins, Carla; Assunção, Ricardo
19-May-2014Trypsin Assay for In Vitro Food DigestionAlvito, Paula; Martins, Carla; Assunção, Ricardo; Cost Action INFOGEST - Improving Health Properties of Food by Sharing our Knowledge on the Digestive Process
Showing results 34 to 41 of 41
< previous 

 

  © 2010 www.insa.pt - Todos os direitos reservados | Feedback Ministério da Saúde
Promotores do RCAAP   Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência PO Sociedade do Conhecimento (POSC) Portal oficial da União Europeia