Repositório Científico do Instituto Nacional de Saúde >

Browsing by Author Martins, Carla

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 4 to 19 of 19
< previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
Aug-2013Children Exposure assessment to patulin through the intake of apple based productsPereira, C.; Alvito, Paula; Martins, Carla; Seljak, B.; Vasco, Elsa
31-Jan-2013Contaminantes de origem química e biológica em alimentos para criançasAlvito, Paula; Martins, Carla; Vasco, Elsa; Barreira, Maria João; Furtado, Rosália; Calhau, Maria Antónia
8-Mar-2014Contaminantes Químicos na Alimentação Infantil - Estudos Exploratórios de Avaliação da ExposiçãoAlvito, Paula; Martins, Carla; Vasco, Elsa
Oct-2011Determinação Analítica de MicotoxinasMartins, Carla
Mar-2013Effects of occupational exposure to tobacco smoke: is there a link between environmental exposure and disease?Pacheco, Solange A.; Torres, Vukosava M.; Louro, Henriqueta; Gomes, Filomena; Lopes, Carlos; Marçal, Nelson; Fragoso, Elsa; Martins, Carla; Oliveira, Cátia L.; Hagenfeldt, Manuela; Bugalho-Almeida, António; Penque, Deborah; Simões, Tânia
Nov-2012Evaluation of patulin contamination levels at different stages of fruit processingSantos, Tânia; Martins, Carla; Barreira, Maria João; Silva, Inês; Alvito, Paula
Nov-2011Mercury in organic and conventional baby foods marketed in the region of Lisbon, Portugal:occurrence and exposure assessmentMartins, Carla; Vasco, Elsa; Paixão, Eleonora; Alvito, Paula
Mar-2014Mycotoxins and applicability of in vitro methods of digestion and absorption assessment - the patulin case studyAssunção, Ricardo; Ferreira, Mariana; Martins, Carla; Dupont, Didier; Alvito, Paula
Mar-2014Mycotoxins and applicability of in vitro methods of digestion and absorption assessment – the patulin case studyAssunção, R.M.; Ferreira, M.; Martins, Carla; Dupond, D.; Alvito, Paula
2011Occurrence and infant exposure assessment of chemical contaminants in baby foodsAlvito, Paula; Vasco, Elsa; Martins, Carla; Paixão, Eleonora; Calhau, Maria Antónia
Oct-2012Ochratoxin A presence in poultry settings – A public health problem?Viegas, Susana; Sabino, Raquel; Veríssimo, Cristina; Martins, Carla; Alvito, Paula; Viegas, Carla
Oct-2011Ocorrência de cádmio em produtos à base de cereais, de origem convencional e biológicaMartins, Carla; Alvito, Paula
Feb-2013Ocorrência e avaliação da exposição a contaminantes químicos em alimentos para criançasAlvito, Paula; Martins, Carla; Vasco, Elsa; Barreira, Maria João; Calhau, Maria Antónia
20-Feb-2013Sabemos o que comemos? Contributos da Toxicologia AlimentarMartins, Carla; Alvito, Paula
2011Selenium Content of Raw and Cooked Marine SpeciesMartins, Carla; Almeida, Cristina; Alvito, Paula
4-Apr-2013Total mercury in infant food, occurrence and exposure assessment in PortugalMartins, Carla; Vasco, Elsa; Paixão, Eleonora; Alvito, Paula
Showing results 4 to 19 of 19
< previous 

 

  © 2010 www.insa.pt - Todos os direitos reservados | Feedback Ministério da Saúde
Promotores do RCAAP   Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência PO Sociedade do Conhecimento (POSC) Portal oficial da União Europeia