Repositório Científico do Instituto Nacional de Saúde >

Browsing by Author López-Cervantes, J.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
Nov-2012Active Packaging Produced by Extrusion with Shrimp Waste: Migration of Astaxanthin into Food SimulantsSanches-Silva, A.; Ribeiro, T.; Albuquerque, T.G.; Paseiro, P.; Sendón, R.; Bernaldo de Quirós, A.; López-Cervantes, J.; Sánchez-Machado, D.; Soto Valdez, H.; Angulo, I.; Pardo Aurrekoetxea, G.; Soares, H.S.
May-2011Activity of chitosan films against different microorganismsSanches-Silva, A.; Maia, C.; Furtado, R.; Ribeiro, T.; Paseiro, P.; Sendón, R.; Rodríguez-Bernaldo de Quirós, A.; López-Cervantes, J.; Sánchez-Machado, D.I.; Bueno, C.; Soto Valdez, H.; Angulo, I.; Aurrekoetxea, G.P.; Bilbao, A.; Costa, H.S.
7-Mar-2012Astaxanthin from shrimp by-products for active packagingSanches-Silva, A.; Ribeiro, T.; Albuquerque, T.G.; Paseiro, P.; Sendón, R.; Bernaldo de Quirós, A.; López-Cervantes, J.; Sánchez-Machado, D.; Soto Valdez, H.; Angulo, I.; Pardo Aurrekoetxea, G.; Costa, H.S.
Jun-2012Characterization of chitosan intended to develop antimicrobial films: Microscopical StudiesLago, M.A.; Sendón, R.; Rodríguez-Bernaldo de Quirós, A.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.; Sánchez-Machado, D.I.; Soto Valdez, H.; Angulo, I.; Aurrekoetxea, G.P.; López-Cervantes, J.; Paseiro, P.
2011Characterization of chitosan meant for antimicrobial food packagingSendón, R.; Rodríguez Bernaldo de Quirós, A.; Bueno, C.; Pereira, D.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.; Sánchez-Machado, D.I.; Soto Valdez, H.; Angulo, I.; Aurrekoetxea, G.P.; López-Cervantes, J.; Paseiro, P.
2011Compilation of analytical methods to characterize and determine chitosan, and main applications of the polymer in food active packagingLago, M.; Rodríguez-Bernaldo de Quirós, A.; Sendon, R.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.; Sánchez-Machado, D.; López-Cervantes, J.; Soto-Valdez, H.; Aurrekoetxea, G.P.; Angulo, I.; Paseiro, P.
Jun-2011Determination of Glucosamine by Ultra-high Pressure LC in Shrimp By-ProductsSanches-Silva, A.; Ribeiro, T.; Albuquerque, T.G.; Paseiro, P.; Sendón, R.; López-Cervantes, J.; Sánchez-Machado, D.I.; Soto Valdez, H.; Angulo, I.; Aurrekoetxea, G.P.; Costa, H.S.
2011Determination of α-tocopherol in shrimp waste to evaluate its potential to produce active packagingSanches-Silva, A.; Costa, H.S.; Bueno-Solano, C.; Sendón, R.; Sánchez-Machado, D.I.; Soto Valdez, H.; Colín-Chávez, C.; Angulo, I.; Aurrekoetxea, G.P.; Paseiro, P.; López-Cervantes, J.
2011Evaluación físico-química de aceite pigmentado obtenido de la cabeza de camarónNúñez-Gastélum, J.A.; Sánchez-Machado, D.I.; López-Cervantes, J.; Paseiro-Losada, P.; Sendón, R.; Sanches-Silva, A.T.; Costa, H.S.; Aurrekoetxea, G.P.; Angulo, I.; Soto-Valdez, H.
Nov-2012Migration of chitosan films prepared by solvent evaporation and extrusionSanches-Silva, A.; Ribeiro, T.; Albuquerque, T.G.; Paseiro, P.; Sendón, R.; Bernaldo de Quirós, A.; López-Cervantes, J.; Sánchez-Machado, D.; Soto Valdez, H.; Angulo, I.; Pardo Aurrekoetxea, G.; Costa, H.S.
Jun-2012Preparation, characterization and evaluation by FTIR and NMR of antimicrobial activity of chitosan active filmsLago, M.A.; Sendón, R.; Rodríguez-Bernaldo de Quirós, A.; Bueno, C.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.; Sánchez-Machado, D.I.; Soto Valdez, H.; Angulo, I.; Aurrekoetxea, G.P.; López-Cervantes, J.; Paseiro, P.
1-Sep-2010Preparation of active packaging with antioxidant and antimicrobial activity based on astaxanthin and chitosanSanches-Silva, A.; Costa, H. S.; Losada, P. P.; Sendón, R.; Sánchez-Machado, D. I.; Valdez, H. S.; Varona, I. A.; López-Cervantes, J.
7-Dec-2012Ultra-high pressure LC for astaxanthin determination in shrimp by-products and active food packagingSanches-Silva, A.; Ribeiro, T.; Albuquerque, T.G.; Paseiro, P.; Sendón, R.; Bernaldo de Quirós, A.; López-Cervantes, J.; Sánchez-Machado, D.; Soto Valdez, H.; Angulo, I.; Pardo Aurrekoetxea, G.; Costa, H.S.
Jun-2011Ultra-high Pressure LC Method to Determine Astaxanthin in Shrimp By-Products and Migration Evaluation from an Active Plastic Film Produced with Shrimp Waste to Fatty Food SimulantsSanches-Silva, A.; Ribeiro, T.; Paseiro, P.; Sendón, R.; Rodriguéz- Bernaldo de Quirós, A.; López-Cervantes, J.; Sánchez-Machado, D.I.; Soto-Valdez, H.; Angulo, I.; Aurrekoetxea, G.; Costa, H.S.
Showing results 1 to 14 of 14

 

  © 2010 www.insa.pt - Todos os direitos reservados | Feedback Ministério da Saúde

Estamos no RCAAP Governo Português separator Ministério da Educação e Ciência   Fundação para a Ciência e a Tecnologia

Financiado por:

POS_C UE