Repositório Científico do Instituto Nacional de Saúde >

Browsing by Author Kaprelyants, L.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 2 to 5 of 5
< previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
Sep-2011Determination of total folate content in traditional foods from Black Sea Area countriesFinglas, P.; Roe, M.; Sanches-Silva, A.; Vasilopoulou, E.; Trichopoulou, A.; D’Antuono, F.; Alexieva, I.; Kaprelyants, L.; Karpenko, D.; Kilasonia, Z.; Kocaoglu, B.; Mudryk, M.; Stroia, A.L.; Costa, H.S.
Oct-2011Proximate composition of traditional vegetable and fruit based foods from Black Sea Area countriesCosta, H.S.; Albuquerque, T.G.; Fontes, T.; Mota, C.; Vasilopoulou, E.; D’Antuono, F.; Alexieva, I.; Hayran, O.; Kaprelyants, L.; Karpenko, D.; Kilasonia, Z.; Pauk, A.; Stroia, A.L.; Finglas, P.
Sep-2011Riboflavin content in selected traditional foods from Black Sea Area countriesCosta, H.S.; Flores, C.; Sanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Santos, M.; Vasilopoulou, E.; Trichopoulou, A.; D’Antuono, F.; Alexieva, I.; Hayran, O.; Kaprelyants, L.; Karpenko, D.; Kilasonia, Z.; Koval, N.; Stroia, A.L.; Finglas, P.
Oct-2012The potential of traditional foods from Black Sea Area as source of vitamins and bioactive compoundsSanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Finglas, P.; Vasilopoulou, E.; Dilis, V.; Alexieva, I.; Boyko, N.; Costea, C.; Hayran, O.; Jorjadze, M.; Kaprelyants, L.; Karpenko, D.; D’Antuono, L.; Costa, H.S.
Showing results 2 to 5 of 5
< previous 

 

  © 2010 www.insa.pt - Todos os direitos reservados | Feedback Ministério da Saúde
Promotores do RCAAP   Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência PO Sociedade do Conhecimento (POSC) Portal oficial da União Europeia