Percorrer por autor Dias, M. Graça

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou inserir as letras iniciais:  
Mostrar resultados 46-60 de 60. < anterior 
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Set-2013Sample size definition for food composition analysis - PortFIR development based on EuroFIR experienceDias, M. Graça; Brazão, Roberto; Oliveira, LuisaconferenceObjectrestrictedAccess
25-Mai-2012A Tabela da Composição de Alimentos Portuguesa e o programa PortFIRDias, M. Graça; Viegas, Silvia; Oliveira, LuísaconferenceObjectopenAccess
21-Mar-2013Task 9.1 TDS food listDias, M. Graça; Vasco, ElsaconferenceObjectrestrictedAccess
6-Set-2012Task 9.1, “TDS food list" - WP 9 workshop, “how to organize food consumption data and prepare a food list"Dias, M. Graça; Vasco, Elsa; Pité, MarinaconferenceObjectrestrictedAccess
4-Set-2013Task 9.2: Sample collection protocol (shopping list) - work progressVasco, Elsa; Dias, M. GraçaconferenceObjectrestrictedAccess
4-Set-2013Task 9.3 Description of kitchen preparations to be used for food cookingPité, Marina; Oliveira, Luisa; Castanheira, Isabel; Vasco, Elsa; Dias, M. GraçaconferenceObjectrestrictedAccess
5-Jun-2012The Benefits of Sharing Food InformationViegas, Silvia; Dias, M. Graça; Oliveira, LuísaconferenceObjectrestrictedAccess
31-Out-2013Trabalho desenvolvido e perspetivas futuras do Grupo de Trabalho UtilizadoresViegas, Silvia; Brazão, Roberto; Dias, M. Graça; Oliveira, Luisa; Julio, CláudiaconferenceObjectopenAccess
15-Ago-2008Uncertainty estimation and in-house method validation of HPLC analysis of carotenoids for food composition data productionDias, M. Graça; Camões, M. Filomena G.F.C.; Oliveira, LuísaarticleopenAccess
10-Fev-2015Update of the TDS pilot study in PortugalDias, M. Graça; Vasco, ElsaconferenceObjectclosedAccess
31-Out-2013Validação de um método de HPLC para quantificação da vitamina D em alimentos e avaliação da incerteza da mediçãoParreira, Diana; Serra, Celeste; Dias, M. GraçaconferenceObjectrestrictedAccess
Set-2003Vitamin content of fish and fish products consumed in PortugalDias, M. Graça; Sánchez, M V; Bártolo, H; Oliveira, LuísaarticleopenAccess
Jan-2014WP 9 - individual consultation before the pilot study Topics for discussion by INSAVasco, Elsa; Dias, M. GraçaconferenceObjectclosedAccess
21-Mar-2014WP 9.3 Description of kitchen preparations to be used for food cookingPité, Marina; Dias, M. Graça; Vasco, ElsaconferenceObjectclosedAccess
23-Set-2015WP9 – task 9.7 work protocol following workshop at MATIS (June 2015) - SeDias, M. Graça; Vasco, ElsaconferenceObjectclosedAccess