Percorrer por autor Costa, H.S.

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou inserir as letras iniciais:  
Mostrar resultados 134-153 de 257. < anterior   próximo >
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Set-2012Lipid profile of nuts and oilseedsAlbuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Fontes, T.; Santos, M.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
27-Out-2011Lipid profile of traditional foods from Black Sea Area countriesAlbuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Finglas, P.; Vasilopoulou, E.; Trichopoulou, A.; Alexieva, I.; Fedosova, K.; Kilasonia, Z.; Koçaoglu, B.; Koval, N.V.; Krechetnikova, A.; Pamfilie, R.; D’Antuono, F.; Costa, H.S.conferenceObjectopenAccess
Abr-2013Melhoria das propriedades físicas das embalagens alimentares com recurso à nanotecnologiaCosta, D.; Costa, H.S.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.conferenceObjectrestrictedAccess
Set-2010Metabolite composition of chestnut (Castanea sativa Mill.) upon cooking: Proximate analysis, fibre, organic acids and phenolicsGonçalves, Berta; Borges, Olga; Costa, H.S.; Bennett, Richard; Santos, Mariana; Silva, Ana PaulaarticlerestrictedAccess
Nov-2012Migration of chitosan films prepared by solvent evaporation and extrusionSanches-Silva, A.; Ribeiro, T.; Albuquerque, T.G.; Paseiro, P.; Sendón, R.; Bernaldo de Quirós, A.; López-Cervantes, J.; Sánchez-Machado, D.; Soto Valdez, H.; Angulo, I.; Pardo Aurrekoetxea, G.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Abr-2012Mineral and trace elements content of Black Sea Area traditional foodsAlbuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.; Finglas, P.otheropenAccess
Set-2014Module 1 – Clinical NutritionAlbuquerque, T.G.; Maia, H.M.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Set-2014Module 2 – Nutritional labellingMaia, H.M.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Nov-2013New nutritional composition data on selected traditional foods consumed in Black Sea Area countriesCosta, H.S.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Vasilopoulou, E.; Trichopoulou, A.; D'Antuono, L.F.; Alexieva, I.; Boyko, N.; Costea, C.; Fedosov, S.; Hayran, O.; Karpenko, D.; Kilasonia, Z.; Finglas, P.articlerestrictedAccess
Set-2011New nutritional data on selected traditional foods from Black Sea area countriesCosta, H.S.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Vasilopoulou, E.; Trichopoulou, A.; D’Antuono, F.; Alexieva, I.; Boyko, N.; Fedosova, K.; Karpenko, D.; Kilasonia, Z.; Koçaoglu, B.; Stroia, A.L.; Finglas, P.conferenceObjectopenAccess
Nov-2010New nutritional data on traditional foods for European food composition databasesCosta, H.S.; Vasilopoulou, E.; Trichopoulou, A.; Finglas, P.; Participants of EuroFIR Traditional Foods Work PackagearticlerestrictedAccess
2015Nova geração de embalagens alimentares pretende aumentar a vida útil dos alimentosSanches-Silva, Ana; Carvalho-Costa, Denise; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.articleopenAccess
26-Nov-2015Novas tendências, sustentabilidade e segurança das embalagens alimentaresSanches-Silva, Ana; Costa, H.S.conferenceObjectclosedAccess
Nov-2014A novel insight on an ancient aromatic herb: the rosemary (Rosmarinis officinalis L.)Reis, A.R.; Costa, H.S.; D., Carvalho-Costa; T.G., Albuquerque; M.C., Castilho; F., Ramos; A.V., Machado; A., Sanches-SilvaconferenceObjectrestrictedAccess
2015A novel insight on an ancient aromatic plant: The rosemary (Rosmarinus officinalis L.)Ribeiro-Santos, Regiane; Carvalho-Costa, Denise; Cavaleiro, Carlos; Costa, H.S.; Albuquerque, T.G.; Castilho, Maria Conceição; Ramos, Fernando; Melo, Nath ália R.; Sanches-Silva, AnaarticlerestrictedAccess
26-Nov-2015NUTRIAGEING: combining science, cooking and agricultureSilva, M.S.; Ferreira, A.; Sousa, L.; Costa, H.S.; Albuquerque, T.G.; Silva, M.A.; Sanches-Silva, A.; Martins, A.; Turkman, A.; Turkman, F.; Antunes, M.; Rauter, A.P.conferenceObjectrestrictedAccess
28-Mai-2015Nutrição e DiabetesAlbuquerque, T.G.; Costa, H.S.lecturerestrictedAccess
28-Mai-2015Nutrição e Doença CelíacaCosta, H.S.; Albuquerque, T.G.lecturerestrictedAccess
18-Mar-2016Nutrição no idoso: contributo do projeto PERSSILAAAlbuquerque, T.G.; Costa, H.S.otheropenAccess
15-Fev-2016Nutritional and phytochemical composition of Annona cherimola Mill. fruits and by-products: Potential health benefitsAlbuquerque, T.G.; Santos, F.; Sanches-Silva, A.; Oliveira, M.B.; Bento, A.C.; Costa, H.S.articleembargoedAccess