Mostrar resultados 142-161 de 318.
< anterior
próximo >
Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Out-2015 | Farmacêutico, Embalagens Ativas e Alimentos | Sanches-Silva, Ana; Costa, H.S. | conferenceObject |  |
Mar-2013 | Fatty acids composition and total fat content in traditional foods from Black Sea Area countries | Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Finglas, P.; D'Antuono, L.F.; Trichopoulou, A.; Alexieva, I.; Boyko, N.; Costea, C.; Fedosova, K.; Karpenko, D.; Kilasonia, Z.; Koçaoglu, B.; Costa, H.S. | conferenceObject |  |
30-Out-2014 | Fiabilidade alimentar em produtos de pastelaria similares: Marca branca vs. Marca comercial | Albuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Bento, A.C.; Costa, H.S. | conferenceObject |  |
2013 | Folheto do Projeto Rose4Pack | Silva, A. Sanches; Costa, H.S.; Ramos, F.; Castilho, M.C.; Machado, A.V.; Nóbrega, J.M.; Carneiro, O.S.; Albuquerque, T.G.; Cunha, E. | other |  |
Nov-2017 | Fórmulas infantis: estudo da estabilidade do teor de vitamina C | Silva, M.A.; Albuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.P.P.; Costa, H.S. | conferenceObject |  |
Mai-2015 | Frequência de polimorfismos genéticos de enzimas envolvidas no metabolismo da homocisteína em diabéticos tipo 2 | Valente, Ana; Bicho, Manuel; Duarte, Rui; Raposo, João F.; Costa, H.S. | conferenceObject |  |
Set-2016 | Fritura da batata: influência do corte na absorção de gordura | Silva, M.A.; Albuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Costa, H.S. | conferenceObject |  |
25-Fev-2016 | Fritura das batatas: impacto na qualidade nutricional | Albuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Costa, H.S. | conferenceObject |  |
27-Jul-2017 | Frutas e hortícolas: análise comparativa dos seus teores em compostos fenólicos e flavonóides totais | Santos, Inês Carvalho; Silva, Mafalda Alexandra; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S. | article |  |
Out-2016 | Frutas e hortícolas: impacto da sua mistura no potencial antioxidante | Santos, I.C.; Silva, M.A.; Costa, H.S.; Valente, A.; Albuquerque, T.G. | conferenceObject |  |
30-Out-2014 | Frutos da Ilha da Madeira: Avaliação do teor de vitamina C | Ferreira, J.O.; Denise, C.; Castilho, M.C.; Sanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Ramos, F.; Costa, H.S. | conferenceObject |  |
Dez-2017 | Gas chromatography: a useful tool for bakery products differentiation. | Albuquerque, T.G.; Santos, J.; Silva, M.A.; Oliveira, M.B.P.P.; Costa, H.S. | conferenceObject |  |
Dez-2016 | Haverá diferenças nutricionais entre produtos de pastelaria com e sem glúten? | Albuquerque, T.G.; Silva, Mafalda Alexandra; Oliveira, M. Beatriz P.P.; Costa, H.S. | article |  |
Mai-2012 | Identification of microorganisms that may contribute to the safety and quality of traditional foods and beverages consumed in the Black Sea region | Boyko, N.; Levchuk, O.; Mudryk, M.; Kutchak, I.; Dolgikh, A.; Bati, V.; Jorjadze, M.; Karpenko, D.; Sapundzhieva, T.; Alexieva, I.; Hayran, O.; Kocaoglu, B.; Kroon, P.; Costa, H.S. | conferenceObject |  |
Mai-2011 | Impact of UV-C Radiation On Carotenoids Content of Pineapple by-Products (Ananas comusus) Processing Industries | Freitas, A.; Moldão-Martins, M.; Costa, H.S.; Sanches-Silva, A. | conferenceObject |  |
27-Out-2017 | A importância da gestão ponderal antes, durante e depois da gravidez | Sousa, E.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S. | conferenceObject |  |
26-Nov-2015 | Importância do perfil de ácidos gordos na qualidade nutricional de pizas | Albuquerque, T.G.; Silva, M.A.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S. | conferenceObject |  |
23-Set-2013 | Influence of cooking method on fatty acids profile of chicken breaded foods | Albuquerque, T.G.; Coutinho, D.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S. | conferenceObject |  |
Nov-2017 | Influence of germination on the nutritional value and lipid profile of Vigna unguiculata seeds | Araújo, C.; Alves, R.C.; Costa, A.S.G.; Bessada, S.; Nunes, M.A.; Benevides, C.M.J.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.; Soveral, G.; Oliveira, M.B.P.P. | conferenceObject |  |
Jun-2011 | Influence of Ultra-Violet Radiation on the Ascorbic Acid Content of Pineapple By-products Determined by HPLC | Freitas, A.; Valente, A.; Albuquerque, T.G.; Moldão-Martins, M.; Costa, H.S.; Sanches-Silva, A. | conferenceObject |  |