Browsing by Author Costa, H.S.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 96 to 115 of 250 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)TypeAccess Type
26-Jun-2014Effect of UV-C radiation on bioactive compounds of pineapple (Ananas comosus L. Merr.) by-productsFreitas, A.; Moldão-Martins, M.; Costa, H.S.; Albuquerque, T.G.; Valente, A.; Sanches-Silva, A.articleembargoedAccess
May-2011Eficácia da suplementação de vitamina A em crianças da República Democrática de São Tomé e PríncipeValente, A.; Albuquerque, T.G.; Carvalho, A.; Costa, H.S.conferenceObjectopenAccess
15-Oct-2012Eicosapentaenoic and docosahexaenoic acids daily intake among diabetic and nondiabetic subjects: relation to cardiovascular diseaseValente, A.; Bicho, M.; Albuquerque, T.G.; Duarte, R.; Raposo, J.F.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Oct-2014Embalagens - veículo de informação alimentar: conhecimento dos hábitos de reciclagem dos consumidores portuguesesCarvalho-Costa, D.; Costa, H.S.; Albuquerque, T.G.; Reis, A.R.; Castilho, M.C.; Ramos, F.; Machado, A.V.; Sanches-Silva, A.conferenceObjectrestrictedAccess
16-May-2013Embalagens Activas Baseadas em Astaxantina e QuitosanoAlbuquerque, T.G.; Costa, H.S.; Sanches-Silva, A.conferenceObjectrestrictedAccess
1-Nov-2013Ensaios de migração: resultados preliminaresSilva, A. Sanches; Costa, D.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.lecturerestrictedAccess
27-Jun-2012Estado Nutricional da população da Universidade Internacional para a Terceira IdadeValente, A.; Bicho, M.; Duarte, R.; Raposo, J.F.; Costa, H.S.lecturerestrictedAccess
30-Oct-2015Estudo do óleo essencial de canela (Cinnamomum zeylanicum L.) para potencial utilização em embalagens alimentares ativasRibeiro-Santos, Regiane; Carvalho-Costa, Denise; Melo, Nathália R.; Costa, H.S.; Sanches-Silva, AnaconferenceObjectopenAccess
Sep-2014Estudo para avaliar o grau de conhecimento dos consumidores sobre embalagens plásticasCarvalho-Costa, D.; Costa, H.S.; Reis, A.R.; Albuquerque, T.G.; Castilho, M.C.; Ramos, F.; Machado, A.V.; Sanches-Silva, A.conferenceObjectrestrictedAccess
2011Evaluación físico-química de aceite pigmentado obtenido de la cabeza de camarónNúñez-Gastélum, J.A.; Sánchez-Machado, D.I.; López-Cervantes, J.; Paseiro-Losada, P.; Sendón, R.; Sanches-Silva, A.T.; Costa, H.S.; Aurrekoetxea, G.P.; Angulo, I.; Soto-Valdez, H.articlerestrictedAccess
Sep-2013Evaluation of antioxidant activity of seed, pulp and peel from Annona Cherimola Mill. (Annonaceae)Santos, F.; Albuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
18-Sep-2015Evaluation of aromatic plants: the challenge of the potential application to food packagingSanches-Silva, Ana; Carvalho-Costa, Denise; Albuquerque, T.G.; Castilho, Maria Conceição; Ramos, Fernando; Machado, Ana V.; Costa, H.S.lectureclosedAccess
Sep-2015Evaluation of fatty acids profile of potato crisps with flavourAlbuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
23-Sep-2013Evaluation of nutritional profile of chicken nuggets using different cooking methods.Albuquerque, T.G.; Coutinho, D.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
24-Sep-2014Evaluation of nutritional status among elderly people: contribution of PERSSILAAAlbuquerque, T.G.; Maia, H.M.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
19-Sep-2014Evaluation of the oxidation status of foods packed with bioadegradable active packaging with rosemary extract: Preliminary resultsCarvalho-Costa, D.; Reis, A.R.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.; Sanches-Silva, A.conferenceObjectrestrictedAccess
Oct-2015Farmacêutico, Embalagens Ativas e AlimentosSanches-Silva, Ana; Costa, H.S.conferenceObjectclosedAccess
Mar-2013Fatty acids composition and total fat content in traditional foods from Black Sea Area countriesAlbuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Finglas, P.; D'Antuono, L.F.; Trichopoulou, A.; Alexieva, I.; Boyko, N.; Costea, C.; Fedosova, K.; Karpenko, D.; Kilasonia, Z.; Koçaoglu, B.; Costa, H.S.conferenceObjectopenAccess
30-Oct-2014Fiabilidade alimentar em produtos de pastelaria similares: Marca branca vs. Marca comercialAlbuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Bento, A.C.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
2013Folheto do Projeto Rose4PackSilva, A. Sanches; Costa, H.S.; Ramos, F.; Castilho, M.C.; Machado, A.V.; Nóbrega, J.M.; Carneiro, O.S.; Albuquerque, T.G.; Cunha, E.otheropenAccess