Percorrer por autor Costa, H.S.

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou inserir as letras iniciais:  
Mostrar resultados 103-122 de 274. < anterior   próximo >
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Out-2016Efeito do tratamento térmico no perfil de ácidos gordos de Salvia hispanica L.Albuquerque, T.G.; Silva, M.A.; Oliveira, M.B.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
26-Jun-2014Effect of UV-C radiation on bioactive compounds of pineapple (Ananas comosus L. Merr.) by-productsFreitas, A.; Moldão-Martins, M.; Costa, H.S.; Albuquerque, T.G.; Valente, A.; Sanches-Silva, A.articleembargoedAccess
Mai-2011Eficácia da suplementação de vitamina A em crianças da República Democrática de São Tomé e PríncipeValente, A.; Albuquerque, T.G.; Carvalho, A.; Costa, H.S.conferenceObjectopenAccess
15-Out-2012Eicosapentaenoic and docosahexaenoic acids daily intake among diabetic and nondiabetic subjects: relation to cardiovascular diseaseValente, A.; Bicho, M.; Albuquerque, T.G.; Duarte, R.; Raposo, J.F.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Out-2014Embalagens - veículo de informação alimentar: conhecimento dos hábitos de reciclagem dos consumidores portuguesesCarvalho-Costa, D.; Costa, H.S.; Albuquerque, T.G.; Reis, A.R.; Castilho, M.C.; Ramos, F.; Machado, A.V.; Sanches-Silva, A.conferenceObjectrestrictedAccess
16-Mai-2013Embalagens Activas Baseadas em Astaxantina e QuitosanoAlbuquerque, T.G.; Costa, H.S.; Sanches-Silva, A.conferenceObjectrestrictedAccess
1-Nov-2013Ensaios de migração: resultados preliminaresSilva, A. Sanches; Costa, D.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.lecturerestrictedAccess
27-Jun-2012Estado Nutricional da população da Universidade Internacional para a Terceira IdadeValente, A.; Bicho, M.; Duarte, R.; Raposo, J.F.; Costa, H.S.lecturerestrictedAccess
Jan-2016Estudo de compostos maioritários de óleos essenciais por UHPLC-DAD visando a sua aplicação a embalagens alimentares ativasRibeiro-Santos, R.; Melo, N.; Costa, H.S.; Sanches-Silva, A.conferenceObjectclosedAccess
Out-2016Estudo do efeito do solvente de extração na atividade antioxidante das sementes de chiaSilva, M.A.; Albuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Costa, H.S.conferenceObjectopenAccess
30-Out-2015Estudo do óleo essencial de canela (Cinnamomum zeylanicum L.) para potencial utilização em embalagens alimentares ativasRibeiro-Santos, Regiane; Carvalho-Costa, Denise; Melo, Nathália R.; Costa, H.S.; Sanches-Silva, AnaconferenceObjectopenAccess
Set-2014Estudo para avaliar o grau de conhecimento dos consumidores sobre embalagens plásticasCarvalho-Costa, D.; Costa, H.S.; Reis, A.R.; Albuquerque, T.G.; Castilho, M.C.; Ramos, F.; Machado, A.V.; Sanches-Silva, A.conferenceObjectrestrictedAccess
2011Evaluación físico-química de aceite pigmentado obtenido de la cabeza de camarónNúñez-Gastélum, J.A.; Sánchez-Machado, D.I.; López-Cervantes, J.; Paseiro-Losada, P.; Sendón, R.; Sanches-Silva, A.T.; Costa, H.S.; Aurrekoetxea, G.P.; Angulo, I.; Soto-Valdez, H.articlerestrictedAccess
Set-2013Evaluation of antioxidant activity of seed, pulp and peel from Annona Cherimola Mill. (Annonaceae)Santos, F.; Albuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
18-Set-2015Evaluation of aromatic plants: the challenge of the potential application to food packagingSanches-Silva, Ana; Carvalho-Costa, Denise; Albuquerque, T.G.; Castilho, Maria Conceição; Ramos, Fernando; Machado, Ana V.; Costa, H.S.lectureclosedAccess
Set-2015Evaluation of fatty acids profile of potato crisps with flavourAlbuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
23-Set-2013Evaluation of nutritional profile of chicken nuggets using different cooking methods.Albuquerque, T.G.; Coutinho, D.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
24-Set-2014Evaluation of nutritional status among elderly people: contribution of PERSSILAAAlbuquerque, T.G.; Maia, H.M.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
19-Set-2014Evaluation of the oxidation status of foods packed with bioadegradable active packaging with rosemary extract: Preliminary resultsCarvalho-Costa, D.; Reis, A.R.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.; Sanches-Silva, A.conferenceObjectrestrictedAccess
Out-2015Farmacêutico, Embalagens Ativas e AlimentosSanches-Silva, Ana; Costa, H.S.conferenceObjectclosedAccess