Percorrer por autor Costa, H.S.

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou inserir as letras iniciais:  
Mostrar resultados 79-98 de 257. < anterior   próximo >
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
16-Dez-2015D6.5.2 – Workshop NUTRIAGEING workshop: Nutrition literacy for a healthy ageingAlbuquerque, T.G.; Costa, H.S.; Rauter, A.P.conferenceObjectrestrictedAccess
Nov-2013Definition and documentation of traditional foods of the Black Sea Area Countries: potential nutrition claimsDillis, V.; Vasilopoulou, E.; Alexieva, I.; Boyko, N.; Bondrea, A.; Fedosov, S.; Hayran, O.; Jorjadze, M.; Karpenko, D.; Costa, H.S.; Finglas, P.; Trichopoulou, A.articlerestrictedAccess
23-Nov-2011Departamento de Alimentação e NutriçãoCosta, H.S.lecturerestrictedAccess
26-Jun-2015Departamento de Alimentação e Nutrição do Instituto Nacional de Saúde Doutor Ricardo JorgeCosta, H.S.lecturerestrictedAccess
Out-2014Depleção de luteina e β-criptoxantina séricas associada com a obesidade em diabéticos do tipo 2 sem angiopatiaValente, A.; Bicho, M.; Duarte, R.; Raposo, J.F.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
1-Nov-2013Desenvolvimento e validação de um método de UHPLC-DAD para determinar ácido carnósico, carnosol e ácido rosmarínico em alecrimSilva, A. Sanches; Costa, D.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.lecturerestrictedAccess
Mai-2011Determinação da ingestão de metionina e ácidos gordos polinsaturados e sua relação com os níveis plasmáticos de homocisteína e cisteína em diabéticos do tipo 2Valente, A.; Bicho, M.; Duarte, R.; Raposo, J.F.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
1-Nov-2013Determinação de carotenóides em alecrim por UHPLC-DADSilva, A. Sanches; Costa, D.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.lecturerestrictedAccess
30-Out-2015Determinação do perfil de ácidos gordos de salgados comercializados em grandes superfíciesAlbuquerque, T.G.; Silva, M.A.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Jun-2013Determination of astaxanthin in crayfish and its by-products by Ultra High Pressure Liquid ChromatographyRicardo, P.; Sanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.; Castilho, M.C.; Ramos, F.conferenceObjectrestrictedAccess
Jun-2011Determination of Glucosamine by Ultra-high Pressure LC in Shrimp By-ProductsSanches-Silva, A.; Ribeiro, T.; Albuquerque, T.G.; Paseiro, P.; Sendón, R.; López-Cervantes, J.; Sánchez-Machado, D.I.; Soto Valdez, H.; Angulo, I.; Aurrekoetxea, G.P.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Set-2011Determination of total folate content in traditional foods from Black Sea Area countriesFinglas, P.; Roe, M.; Sanches-Silva, A.; Vasilopoulou, E.; Trichopoulou, A.; D’Antuono, F.; Alexieva, I.; Kaprelyants, L.; Karpenko, D.; Kilasonia, Z.; Kocaoglu, B.; Mudryk, M.; Stroia, A.L.; Costa, H.S.conferenceObjectopenAccess
2011Determination of α-tocopherol in shrimp waste to evaluate its potential to produce active packagingSanches-Silva, A.; Costa, H.S.; Bueno-Solano, C.; Sendón, R.; Sánchez-Machado, D.I.; Soto Valdez, H.; Colín-Chávez, C.; Angulo, I.; Aurrekoetxea, G.P.; Paseiro, P.; López-Cervantes, J.articlerestrictedAccess
Jun-2011Development of a Chromatographic Method for the Simultaneous Analysis of Seven Carotenoids and Two Vitamins in Food SamplesSanches-Silva, A.; Costa, H.S.; Albuquerque, T.G.; Finglas, P.conferenceObjectopenAccess
Out-2012Development of a national food composition database in Ukraine following EuroFIR and BaSeFood projectsKoval, N.; Pauk, A.; Buhyna, L.; Costa, H.S.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Plumb, J.; Roe, M.; Finglas, P.; Glibetic, M.; Boyko, N.conferenceObjectrestrictedAccess
Jun-2011Development of a reference material for L-ascorbic acid in fruits and vegetablesValente, A.; Sanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.conferenceObjectopenAccess
1-Jul-2014Development of an orange juice in-house reference material and its application to guarantee the quality of vitamin C determination in fruits, juices and fruit pulpsValente, A.; Sanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.articleembargoedAccess
Out-2011Dietary data and mortality patterns in countries of the Black Sea RegionNaska, A.; Sanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.; Finglas, P.; Konic-Ristic, A.; Glibetic, M.; D’ Antuono, F.; Trichopoulou, A.; on behalf of the BaSeFood Black Sea area partnersconferenceObjectopenAccess
Mai-2014Dietary sodium intake related with cysteine and methionine in type 2 diabetic patientsValente, A.; Bicho, M.; Duarte, R.; Raposo, J.F.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
26-Jun-2014Effect of UV-C radiation on bioactive compounds of pineapple (Ananas comosus L. Merr.) by-productsFreitas, A.; Moldão-Martins, M.; Costa, H.S.; Albuquerque, T.G.; Valente, A.; Sanches-Silva, A.articleembargoedAccess