Browsing by Author Costa, H.S.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 9 to 28 of 238 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)TypeAccess Type
Sep-2012An update on potato crisps contents of moisture, fat, salt and fatty acids (including trans-fatty acids) with special emphasis on new oils/fats used for fryingAlbuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Santos, L.; Costa, H.S.articlerestrictedAccess
Sep-2011Analysis of Carotenoids, Vitamins and Folates in Traditional Foods from Black Sea AreaSanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Ribeiro, T.; Valente, A.; Finglas, P.; Flores, A.C.; Santos, M.; D’Antuono, L.F.; Costa, H.S.; on behalf of the BaSeFood Black Sea area partnersconferenceObjectopenAccess
May-2015Antioxidant activity evaluation of Rose apple and Surinam cherry from Madeira IslandFerreira, Joana O.; Costa, Denise; Castilho, Maria Conceição; Sanches-Silva, Ana; Albuquerque, T.G.; Ramos, Fernando; Costa, H.S.conferenceObjectclosedAccess
Mar-2013Antioxidant activity of Annona cherimola Mill. (Annonaceae)Albuquerque, T.G.; Santos, F.; Sanches-Silva, A.; Costa, D.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Mar-2013Antioxidant activity of phytochemicalsPatras, Ankit; Yuan, Yvonne; Costa, H.S.; Sanches-Silva, AnabookPartembargoedAccess
23-Sep-2013Antioxidant capacity, phenolic content and total flavonoids of Annona Cherimola Mill. (Annonaceae)Santos, F.; Albuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Sep-2014Antioxidant capacity, phenolic content and total flavonoids of orange juiceRaposo, C.A.; Albuquerque, T.G.; Oom, M.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
19-Feb-2015Antioxidantes naturales aplicados a envases activos alimentarios: evolución recienteSanches-Silva, Ana; Costa, Denise; Albuquerque, T.G.; Castilho, Maria Conceição; Ramos, Fernando; Machado, Ana V.; Costa, H.S.conferenceObjectclosedAccess
Feb-2011Aplicação da nanotecnologia às embalagens alimentares e potenciais riscos para a saúdeSanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
9-Jan-2016Application of gas chromatography to evaluate the nutritional quality of processed foodsAlbuquerque, T.G.; Silva, M.A.; Oliveira, M.B.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Sep-2014Aromatic herbs: determination of phenolic compounds by ultra-high performance liquid chromatography with diode array detectionReis, A.R.; Costa, H.S.; Carvalho-Costa, D.; Albuquerque, T.G.; Castilho, M.C.; Ramos, F.; Machado, A.V.; Sanches-Silva, A.conferenceObjectrestrictedAccess
Sep-2011Ascorbic acid content in berries and red fruits: a contribution to produce quality data for food composition databasesAlbuquerque, T.G.; Valente, A.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Aug-2011Ascorbic acid content in exotic fruits: A contribution to produce quality data for food composition databasesValente, A.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.articlerestrictedAccess
7-Mar-2012Astaxanthin from shrimp by-products for active packagingSanches-Silva, A.; Ribeiro, T.; Albuquerque, T.G.; Paseiro, P.; Sendón, R.; Bernaldo de Quirós, A.; López-Cervantes, J.; Sánchez-Machado, D.; Soto Valdez, H.; Angulo, I.; Pardo Aurrekoetxea, G.; Costa, H.S.articleopenAccess
1-Nov-2013Atividade antioxidante de extratos de alecrimSilva, A. Sanches; Costa, D.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.lecturerestrictedAccess
31-Oct-2013Atividade antioxidante do alecrim (Rosmarinus officinalis L.): efeito do solvente de extraçãoCosta, D.; Costa, H.S.; Albuquerque, T.G.; Ramos, F.; Castilho, M.C.; Machado, A.V.; Sanches-Silva, A.conferenceObjectrestrictedAccess
Feb-2014Avaliação da atividade antioxidante, compostos fenólicos e flavonóides totais de quatro cultivares de anona da Madeira (Annona cherimola, Mill.)Santos, Filipa; Albuquerque, T.G.; Silva, A. Sanches; Oliveira, M. Beatriz; Costa, H.S.articleopenAccess
27-Jun-2014Avaliação da composição nutricional, perfil de ácidos gordos e teor de colesterol em "nuggets" de frango sujeitos a diferentes métodos de confeçãoAlbuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Bento, A.C.; Costa, H.S.lecturerestrictedAccess
May-2014Avaliação da ingestão de macronutrientes e etanol em diabéticos do tipo 2 com e sem angiopatiaValente, A.; Bicho, M.; Duarte, R.; Raposo, J.F.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Feb-2013Avaliação da ingestão de micronutrientes em diabéticos tipo 2Valente, Ana; Bicho, Manuel; Duarte, Rui; Raposo, João F.; Costa, H.S.articleopenAccess