Percorrer por autor Costa, H.S.

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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
30-Out-2015Avaliação dos teores de gordura e sal em pizasAlbuquerque, T.G.; Silva, M.A.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
25-Mai-2012Avaliação nutricional dos alimentos tradicionaisCosta, H.S.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Vasilopoulou, E.; Trichopoulou, A.; D’Antuono, F.; Finglas, P.conferenceObjectrestrictedAccess
Mai-2016Baobab: uma fonte natural de vitamina CPassos, F.D.M.; Albuquerque, T.G.; Vinha, A.F.; Costa, A.S.G.; Costa, H.S.; Oliveira, M.B.conferenceObjectopenAccess
Mar-2011BaSeFood Newsletter, Issue 4Sanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.contributionToPeriodicalopenAccess
Set-2011BaSeFood Newsletter, Issue 5Sanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Finglas, P.; Costa, H.S.contributionToPeriodicalopenAccess
4-Out-2012BaSeFood. Nutritional data on traditional foods and analytical data on plant raw materialsCosta, H.S.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; D’Antuono, L.F.; Vasilopoulou, E.; Trichopoulou, A.; Alexieva, I.; Boyko, N.; Costea, C.; Fedosov, S.; Hayran, O.; Jorjadze, M.; Karpenko, D.; Finglas, P.conferenceObjectrestrictedAccess
Set-2010BaSeFood: Sustainable exploitation of bioactive components from the Black Sea Area traditional foodsD'Antuono, F.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.articlerestrictedAccess
17-Out-2013Bases de dados da composição de alimentosCosta, H.S.lecturerestrictedAccess
24-Mai-2012Batatas fritas de pacote: Avaliação de consumo, composição nutricional e sua importância na NutriçãoAlbuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Mai-2017Benefícios do aleitamento materno e o seu contributo para o desenvolvimento sustentávelSousa, E.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Mai-2016Benefícios nutricionais associados ao consumo de uma colher de sementesBochecha, E.S.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.conferenceObjectopenAccess
12-Abr-2016Benefícios nutricionais nos sumos detox: sim ou não?Santos, I.C.; Albuquerque, T.G.; Valente, A.; Costa, H.S.conferenceObjectopenAccess
Set-2011Bioactive phytosterols and fatty acids profile of traditional foods from black sea area countriesAlbuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Finglas, P.; D’Antuono, L.F.; Costa, H.S.; on behalf of the BaSeFood Black Sea area partnersconferenceObjectopenAccess
Mai-2017Biomarkers status and their relation with the presence of type 2 diabetes with and without angiopathyValente, A.; Bicho, M.; Duarte, R.; Raposo, J.F.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
27-Jul-2017Bolacha Maria ou de água e sal: análise nutricional comparativaAlbuquerque, T.G.; Silva, Mafalda Alexandra; Oliveira, M. Beatriz P.P.; Costa, H.S.articleopenAccess
Set-2013Breaded chicken nuggets: a contribution to the portuguese food composition databaseAlbuquerque, T.G.; Coutinho, D.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Mai-2017Cactus pear pulp as a source of bioactive compoundsSilva, M.A.; Albuquerque, T.G.; Pereira, P.; Ramalho, R.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
26-Nov-2015Capacidade antioxidante de óleos essenciais para potencial incorporação em embalagens alimentares ativasRibeiro-Santos, Regiane; Melo, Nathália R.; Costa, H.S.; Sanches-Silva, AnaconferenceObjectclosedAccess
27-Out-2017Capsicum annuum L.: atividade biológica de duas variedadesSilva, M.A.; Albuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.P.P.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
23-Set-2013Carotenoids and vitamin E content of four cultivars of Annona Cherimola Mill. including its by-productsSantos, F.; Albuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess