Browsing by Author Costa, H.S.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 40 to 59 of 168 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)TypeAccess Type
31-Oct-2013Comparação entre a atividade antioxidante do lagostim e do camarão, selvagem e de aquaculturaRicardo, P.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.; Castilho, M.C.; Albuquerque, T.G.; Ramos, F.conferenceObjectrestrictedAccess
Sep-2013Comparison between high-performance and ultra-high performance liquid chromatography methods for cholesterol determination in foodsCosta, H.S.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.conferenceObjectrestrictedAccess
Oct-2012Comparison of leafy kale populations for their bioactive compound content: phenolics, glucosinolates, carotenoids, and chlorophyllsFerioli, F.; Giambanelli, E.; D'Antuono, L.F.; Costa, H.S.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Hayran, O.; Koçaoglu, B.conferenceObjectrestrictedAccess
Nov-2013Comparison of leafy kale populations from Italy, Portugal, and Turkey for their bioactive compound content: phenolics, glucosinolates, carotenoids, and chlorophyllsFerioli, F.; Giambanelli, E.; D'Antuono, L.F.; Costa, H.S.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Hayran, O.; Koçaoglu, B.articlerestrictedAccess
Oct-2012Comparison of proximate data among traditional foods from Black Sea Area countries per food groupAlbuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Finglas, P.; Trichopoulou, A.; Vasilopoulou, E.; Alexieva, I.; Boyko, N.; Costea, C.; Fedosova, K.; Jorjadze, M.; Karpenko, D.; Koçaoglu, B.; D’Antuono, L.F.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
2011Compilation of analytical methods to characterize and determine chitosan, and main applications of the polymer in food active packagingLago, M.; Rodríguez-Bernaldo de Quirós, A.; Sendon, R.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.; Sánchez-Machado, D.; López-Cervantes, J.; Soto-Valdez, H.; Aurrekoetxea, G.P.; Angulo, I.; Paseiro, P.articlerestrictedAccess
28-Nov-2011Composição em ácidos gordos de batatas fritas de pacote comercializadas em Portugal e sua importância na nutriçãoAlbuquerque, T.G.; Costa, H.S.lecturerestrictedAccess
31-Oct-2013Composição nutricional de “nuggets” de frango submetidos ao processo de confeção no fornoAlbuquerque, T.G.; Bento, A.C.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Sep-2014O conhecimento da população portuguesa sobre algumas espécies de frutos da MacaronésiaFerreira, J.O.; Sanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.; Ramos, F.; Castilho, M.C.conferenceObjectrestrictedAccess
17-Oct-2014Contribution of PERSSILAA project to evaluate the nutritional status among elderly peopleAlbuquerque, T.G.; Maia, H.M.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
May-2014Contributo da variação genética da haptoglobina para a presença de hiperhomocisteinémia em diabéticos do tipo 2 com e sem angiopatiaValente, A.; Garcia, A.; Bicho, M.; Gonçalves, C.; Duarte, R.; Raposo, J.F.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
19-Sep-2014Current state of the Rose4Pack workplanSanches-Silva, A.; Carvalho-Costa, D.; Reis, A.R.; Albuquerque, T.G.; Castilho, M.C.; Ramos, F.; Machado, A.V.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Nov-2013Definition and documentation of traditional foods of the Black Sea Area Countries: potential nutrition claimsDillis, V.; Vasilopoulou, E.; Alexieva, I.; Boyko, N.; Bondrea, A.; Fedosov, S.; Hayran, O.; Jorjadze, M.; Karpenko, D.; Costa, H.S.; Finglas, P.; Trichopoulou, A.articlerestrictedAccess
23-Nov-2011Departamento de Alimentação e NutriçãoCosta, H.S.lecturerestrictedAccess
Oct-2014Depleção de luteina e β-criptoxantina séricas associada com a obesidade em diabéticos do tipo 2 sem angiopatiaValente, A.; Bicho, M.; Duarte, R.; Raposo, J.F.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
May-2011Determinação da ingestão de metionina e ácidos gordos polinsaturados e sua relação com os níveis plasmáticos de homocisteína e cisteína em diabéticos do tipo 2Valente, A.; Bicho, M.; Duarte, R.; Raposo, J.F.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Jun-2013Determination of astaxanthin in crayfish and its by-products by Ultra High Pressure Liquid ChromatographyRicardo, P.; Sanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.; Castilho, M.C.; Ramos, F.conferenceObjectrestrictedAccess
Jun-2011Determination of Glucosamine by Ultra-high Pressure LC in Shrimp By-ProductsSanches-Silva, A.; Ribeiro, T.; Albuquerque, T.G.; Paseiro, P.; Sendón, R.; López-Cervantes, J.; Sánchez-Machado, D.I.; Soto Valdez, H.; Angulo, I.; Aurrekoetxea, G.P.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Sep-2011Determination of total folate content in traditional foods from Black Sea Area countriesFinglas, P.; Roe, M.; Sanches-Silva, A.; Vasilopoulou, E.; Trichopoulou, A.; D’Antuono, F.; Alexieva, I.; Kaprelyants, L.; Karpenko, D.; Kilasonia, Z.; Kocaoglu, B.; Mudryk, M.; Stroia, A.L.; Costa, H.S.conferenceObjectopenAccess
2011Determination of α-tocopherol in shrimp waste to evaluate its potential to produce active packagingSanches-Silva, A.; Costa, H.S.; Bueno-Solano, C.; Sendón, R.; Sánchez-Machado, D.I.; Soto Valdez, H.; Colín-Chávez, C.; Angulo, I.; Aurrekoetxea, G.P.; Paseiro, P.; López-Cervantes, J.articlerestrictedAccess