Browsing by Author Costa, H.S.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 34 to 53 of 250 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)TypeAccess Type
13-Feb-2015Avaliação da qualidade nutricional de biscoitos, bolachas e produtos de pastelariaAlbuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Bento, A.C.; Costa, H.S.lecturerestrictedAccess
Oct-2014Avaliação de ácidos gordos trans, gordura saturada e sal em alimentos processados: estudo do panorama português (PTranSALT)Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.; Silva, A.S.reportrestrictedAccess
26-Nov-2015Avaliação dos teores de gordura e de sal em salgados prontos a comerAlbuquerque, T.G.; Silva, M.A.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
30-Oct-2015Avaliação dos teores de gordura e sal em pizasAlbuquerque, T.G.; Silva, M.A.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
25-May-2012Avaliação nutricional dos alimentos tradicionaisCosta, H.S.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Vasilopoulou, E.; Trichopoulou, A.; D’Antuono, F.; Finglas, P.conferenceObjectrestrictedAccess
May-2016Baobab: uma fonte natural de vitamina CPassos, F.D.M.; Albuquerque, T.G.; Vinha, A.F.; Costa, A.S.G.; Costa, H.S.; Oliveira, M.B.conferenceObjectopenAccess
Mar-2011BaSeFood Newsletter, Issue 4Sanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.contributionToPeriodicalopenAccess
Sep-2011BaSeFood Newsletter, Issue 5Sanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Finglas, P.; Costa, H.S.contributionToPeriodicalopenAccess
4-Oct-2012BaSeFood. Nutritional data on traditional foods and analytical data on plant raw materialsCosta, H.S.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; D’Antuono, L.F.; Vasilopoulou, E.; Trichopoulou, A.; Alexieva, I.; Boyko, N.; Costea, C.; Fedosov, S.; Hayran, O.; Jorjadze, M.; Karpenko, D.; Finglas, P.conferenceObjectrestrictedAccess
Sep-2010BaSeFood: Sustainable exploitation of bioactive components from the Black Sea Area traditional foodsD'Antuono, F.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.articlerestrictedAccess
17-Oct-2013Bases de dados da composição de alimentosCosta, H.S.lecturerestrictedAccess
24-May-2012Batatas fritas de pacote: Avaliação de consumo, composição nutricional e sua importância na NutriçãoAlbuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
May-2016Benefícios nutricionais associados ao consumo de uma colher de sementesBochecha, E.S.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.conferenceObjectopenAccess
12-Apr-2016Benefícios nutricionais nos sumos detox: sim ou não?Santos, I.C.; Albuquerque, T.G.; Valente, A.; Costa, H.S.conferenceObjectopenAccess
Sep-2011Bioactive phytosterols and fatty acids profile of traditional foods from black sea area countriesAlbuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Finglas, P.; D’Antuono, L.F.; Costa, H.S.; on behalf of the BaSeFood Black Sea area partnersconferenceObjectopenAccess
Sep-2013Breaded chicken nuggets: a contribution to the portuguese food composition databaseAlbuquerque, T.G.; Coutinho, D.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
26-Nov-2015Capacidade antioxidante de óleos essenciais para potencial incorporação em embalagens alimentares ativasRibeiro-Santos, Regiane; Melo, Nathália R.; Costa, H.S.; Sanches-Silva, AnaconferenceObjectclosedAccess
23-Sep-2013Carotenoids and vitamin E content of four cultivars of Annona Cherimola Mill. including its by-productsSantos, F.; Albuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
19-Sep-2014Carotenoids and α-tocopherol content of common aromatic herbs by UHPLC-DADReis, A.R.; Carvalho-Costa, D.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.; Sanches-Silva, A.conferenceObjectrestrictedAccess
Sep-2014Carotenoids and α-tocopherol content of some aromatic herbs by ultra-high performance liquid chromatography with diode array detectionCarvalho-Costa, D.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.; Reis, A.R.; Castilho, M.C.; Ramos, F.; Machado, A.V.; Sanches-Silva, A.conferenceObjectrestrictedAccess