Repositório Científico do Instituto Nacional de Saúde >

Browsing by Author Costa, H.S.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 122
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
Jan-20112º Relatório Científico de progresso do projecto “Hábitos alimentares, hiperhomocisteinémia e doença cardiovascular em diabéticos do tipo 2"Costa, H.S.
May-2011Activity of chitosan films against different microorganismsSanches-Silva, A.; Maia, C.; Furtado, R.; Ribeiro, T.; Paseiro, P.; Sendón, R.; Rodríguez-Bernaldo de Quirós, A.; López-Cervantes, J.; Sánchez-Machado, D.I.; Bueno, C.; Soto Valdez, H.; Angulo, I.; Aurrekoetxea, G.P.; Bilbao, A.; Costa, H.S.
Sep-2011Analysis of Carotenoids, Vitamins and Folates in Traditional Foods from Black Sea AreaSanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Ribeiro, T.; Valente, A.; Finglas, P.; Flores, A.C.; Santos, M.; D’Antuono, L.F.; Costa, H.S.; on behalf of the BaSeFood Black Sea area partners
Oct-2012An overview of Portuguese traditional foods with quality product designationsAbuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Santos, F.; Costa, H.S.
Mar-2013Antioxidant activity of Annona cherimola Mill. (Annonaceae)Albuquerque, T.G.; Santos, F.; Sanches-Silva, A.; Costa, D.; Costa, H.S.
23-Sep-2013Antioxidant capacity, phenolic content and total flavonoids of Annona Cherimola Mill. (Annonaceae)Santos, F.; Albuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.
Sep-2012An update on potato crisps contents of moisture, fat, salt and fatty acids (including trans-fatty acids) with special emphasis on new oils/fats used for fryingAlbuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Santos, L.; Costa, H.S.
Feb-2011Aplicação da nanotecnologia às embalagens alimentares e potenciais riscos para a saúdeSanches-Silva, A.; Costa, H.S.
Sep-2011Ascorbic acid content in berries and red fruits: a contribution to produce quality data for food composition databasesAlbuquerque, T.G.; Valente, A.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.
Aug-2011Ascorbic acid content in exotic fruits: A contribution to produce quality data for food composition databasesValente, A.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.
7-Mar-2012Astaxanthin from shrimp by-products for active packagingSanches-Silva, A.; Ribeiro, T.; Albuquerque, T.G.; Paseiro, P.; Sendón, R.; Bernaldo de Quirós, A.; López-Cervantes, J.; Sánchez-Machado, D.; Soto Valdez, H.; Angulo, I.; Pardo Aurrekoetxea, G.; Costa, H.S.
31-Oct-2013Atividade antioxidante do alecrim (Rosmarinus officinalis L.): efeito do solvente de extraçãoCosta, D.; Costa, H.S.; Albuquerque, T.G.; Ramos, F.; Castilho, M.C.; Machado, A.V.; Sanches-Silva, A.
25-May-2012Avaliação da ingestão de vitaminas e minerais em diabéticos do tipo 2Valente, A.; Bicho, M.; Duarte, R.; Raposo, J.F.; Costa, H.S.
16-Oct-2013Avaliação da qualidade nutricional de “nuggets” de frango utilizando diferentes métodos de confeção: contribuição para o estudo do panorama portuguêsCosta, H.S.; Albuquerque, T.G.; Coutinho, D.
28-Oct-2013Avaliação de ácidos gordos trans, gordura saturada e sal em alimentos processados: estudo do panorama portuguêsCosta, H.S.; Silva, A. S.; Albuquerque, T.G.
15-Nov-2013Avaliação do potencial funcional de frutos tradicionais e a sua influência na saúdeCosta, H.S.; Dias, Deodália Maria Antunes; Santos, Filipa
25-May-2012Avaliação nutricional dos alimentos tradicionaisCosta, H.S.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Vasilopoulou, E.; Trichopoulou, A.; D’Antuono, F.; Finglas, P.
Mar-2011BaSeFood Newsletter, Issue 4Sanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.
Sep-2011BaSeFood Newsletter, Issue 5Sanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Finglas, P.; Costa, H.S.
4-Oct-2012BaSeFood. Nutritional data on traditional foods and analytical data on plant raw materialsCosta, H.S.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; D’Antuono, L.F.; Vasilopoulou, E.; Trichopoulou, A.; Alexieva, I.; Boyko, N.; Costea, C.; Fedosov, S.; Hayran, O.; Jorjadze, M.; Karpenko, D.; Finglas, P.
Showing results 1 to 20 of 122
 next >

 

  © 2010 www.insa.pt - Todos os direitos reservados | Feedback Ministério da Saúde

Estamos no RCAAP Governo Português separator Ministério da Educação e Ciência  Fundação para a Ciência e a Tecnologia

Financiado por:

POS_C UE