Percorrer por autor Coelho, Inês

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou inserir as letras iniciais:  
Mostrar resultados 37-56 de 86. < anterior   próximo >
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Nov-2017Emerging and persistent inorganic contaminants in prioritized foods: results from Portuguese Total Diet Pilot StudyVentura, Marta; Coelho, Inês; Delgado, Inês; Gueifão, Sandra; Costa, Maria Helena; Castanheira, IsabelconferenceObjectclosedAccess
15-Out-2013Especiação de Arsénio em Produtos AlimentaresGueifão, Sandra; Coelho, Inês; Castanheira, IsabelconferenceObjectrestrictedAccess
9-Mai-2017Especiação química de arsénio e selénio na dieta portuguesaGueifão, Sandra; Delgado, Inês; Ventura, Marta; Coelho, Inês; Castanheira, IsabellectureclosedAccess
27-Out-2011Especiação química de arsénio em arroz e pescadoCoelho, Inês; Gueifão, SandraconferenceObjectopenAccess
11-Out-2015Especiação química em alimentosGueifão, Sandra; Ventura, Marta; Coelho, Inês; Castanheira, IsabellectureclosedAccess
Out-2015Espécies Químicas de Selénio em AlimentosGueifão, Sandra; Coelho, Inês; Ventura, Marta; Castanheira, IsabelconferenceObjectopenAccess
8-Abr-2015Estudos de caracterização do perfil nutricional da quinoa (Chenopodium quinoa): macronutrientes, minerais e elementos vestigiaisMota, Carla; Nascimento, Ana Cláudia; Coelho, Inês; Gueifão, Sandra; Santos, Mariana; Torres, Duarte; Castanheira, IsabelarticleopenAccess
Jul-2013Estudos de especiação de arsénio em arrozCoelho, Inês; Gueifão, Sandra; Pinto, Tânia; Castanheira, IsabelarticleopenAccess
Nov-2017Evaluation of iodine content in Portuguese primary school meals after mandatory iodization programDelgado, Inês; Coelho, Inês; Nobre, Daniela; Castanheira, Isabel; Calhau, Maria AntóniaconferenceObjectclosedAccess
20-Ago-2014Evaluation of the risk/benefit associated to the consumption of raw and cooked farmed meagre based on the bioaccessibility of selenium, eicosapentaenoic acid and docosahexaenoic acid, total mercury, and methylmercury determined by an in vitro digestion modelAfonso, Cláudia; Costa, Sara; Cardoso, Carlos; Bandarra, Narcisa; Batista, Irineu; Coelho, Inês; Castanheira, Isabel; Nunes, M. LeonorarticleembargoedAccess
1-Nov-2013Experimental approaches for the estimation of uncertainty in analysis of trace inorganic contaminants in foodstuffs by ICP-MSCoelho, Inês; Gueifão, Sandra; Matos, Ana Sofia; Roe, Mark; Castanheira, IsabelarticlerestrictedAccess
Nov-2013HERA - Environmental Risk Assessment of a contaminated estuarine environment: a case studyMartinho, Ana Paula; Rodrigo, Ana; Vicente, Ana; Machado, Ausenda; Dias, Carlos Matias; Guiomar, Carla Sofia; Gonçalves, Cátia; Paixão, Eleonora; Santos, Fernanda; Louro, Henriqueta; Pinhal, Hermínia; Mateus, Inês; Coelho, Inês; Lopes, Inês; Castanheira, Isabel; Antunes, Joana; Sacadura, Joana; Lavinha, João; Toro, Joaquim; Lobo, Jorge; Nunes, Luís; Quintas, Maria do Carmo; Costa, Maria Helena; Silva, Maria João; Saraiva, Marina; Diniz, Mário; Martins, Marta; Pinto, Miguel; Fernandes, Paula Vaz; Costa, Pedro M.; Caeiro, Sandra; Gueifão, Sandra; carreira, Sara; Silva, Susana Pereira; Neuparth, TeresareportopenAccess
6-Out-2011HPLC-ICP-MS & ICP-MS applications in Food Analysis: Portuguese experienceCoelho, Inês; Gueifão, Sandra; André, Catarina; Castanheira, IsabelconferenceObjectrestrictedAccess
Set-2012ICP-MS – determination of chemical elements in different types of cork stoppersGueifão, Sandra; Coelho, Inês; Castanheira, IsabelconferenceObjectrestrictedAccess
Dez-2016Identificação de alimentos ricos em selénio e iodo consumidos pela população portuguesaMarta, Ventura; Gueifão, Sandra; Coelho, Inês; Delgado, Inês; Rego, Andreia; Castanheira, IsabelarticleopenAccess
19-Out-2011A importância da especiação na avaliação da exposição a contaminantes químicosCoelho, Inês; Gueifão, Sandra; André, Catarina; Castanheira, IsabellecturerestrictedAccess
4-Abr-2015Inorganic contaminants and arsenic species contents in rice varieties consumed in PortugalDelgado, Inês; Coelho, Inês; André, Catarina; Rego, Andreia; Castanheira, IsabelconferenceObjectclosedAccess
Out-2017Iodine and Selenium contents in Portuguese foods as consumedDelgado, Inês; Ventura, Marta; Gueifão, Sandra; Coelho, Inês; Rego, Andreia; Moreira, Tiago; Sanches, Diana; Nobre, Daniela; Castanheira, IsabelconferenceObjectclosedAccess
Out-2017Iodine content in food: comparison between Azores and continental PortugalDelgado, Inês; Coelho, Inês; Nobre, Daniela; Castanheira, Isabel; Calhau, Maria AntóniaconferenceObjectclosedAccess
8-Mai-2017Iodine content in food: comparison between Azores and continental PortugalDelgado, Inês; Coelho, Inês; Nobre, Daniela; Castanheira, Isabel; Calhau, Maria AntóniaconferenceObjectclosedAccess