Repositório Científico do Instituto Nacional de Saúde >

Browsing by Author Alvito, Paula

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 25 to 44 of 49
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
Nov-2011Mercury in organic and conventional baby foods marketed in the region of Lisbon, Portugal:occurrence and exposure assessmentMartins, Carla; Vasco, Elsa; Paixão, Eleonora; Alvito, Paula
Nov-2013Multi-mycotoxin determination in baby foods and in vitro combined cytotoxic effects of aflatoxin M1 and ochratoxin ATavares, Ana; Alvito, Paula; Loureiro, S.; Louro, H.; Silva, M.J.
Mar-2014Mycotoxins and applicability of in vitro methods of digestion and absorption assessment - the patulin case studyAssunção, Ricardo; Ferreira, Mariana; Martins, Carla; Dupont, Didier; Alvito, Paula
Mar-2014Mycotoxins and applicability of in vitro methods of digestion and absorption assessment – the patulin case studyAssunção, R.M.; Ferreira, M.; Martins, Carla; Dupond, D.; Alvito, Paula
2011Occurrence and infant exposure assessment of chemical contaminants in baby foodsAlvito, Paula; Vasco, Elsa; Martins, Carla; Paixão, Eleonora; Calhau, Maria Antónia
3-Sep-2011Occurrence and infant exposure assessment of nitrates in baby foods marketed in the region of Lisbon, PortugalVasco, Elsa; Alvito, Paula
Oct-2012Ochratoxin A presence in poultry settings – A public health problem?Viegas, Susana; Sabino, Raquel; Veríssimo, Cristina; Martins, Carla; Alvito, Paula; Viegas, Carla
Jan-2010Ocorrência de aflatoxinas e ocratoxina A em alimentação infantil em PortugalAlvito, Paula
18-Oct-2011Ocorrência de aflatoxinas e ocratoxina A em alimentos para cianças consumidos em PortugalAlvito, Paula
Oct-2011Ocorrência de cádmio em produtos à base de cereais, de origem convencional e biológicaMartins, Carla; Alvito, Paula
16-Oct-2013Ocorrência de Contaminantes microbiológicos e quimicos em alimentação infantilAlvito, Paula; Furtado, Rosália
Feb-2013Ocorrência e avaliação da exposição a contaminantes químicos em alimentos para criançasAlvito, Paula; Martins, Carla; Vasco, Elsa; Barreira, Maria João; Calhau, Maria Antónia
Jan-2012Ocurrence and bioacessibility of nitrates in baby foodsPina, Zeila; Alvito, Paula; Vasco, Elsa
14-Dec-2012Patulina: ocorrência em alimentos e potenciais efeitos inflamatóriosAlvito, Paula; Crespo, Ana; Santos, Tânia
31-May-2011Plano Nacional de Ação Ambiente e Saúde EP Alimentos Acção 1.9Viegas, Silvia; Alvito, Paula; Oliveira, Luísa
20-Feb-2013Sabemos o que comemos? Contributos da Toxicologia AlimentarMartins, Carla; Alvito, Paula
2012Saúde ambiental infantil: implicações decorrentes da exposição a micotoxinasAlvito, Paula
2011Selenium Content of Raw and Cooked Marine SpeciesMartins, Carla; Almeida, Cristina; Alvito, Paula
Jun-2014A Standardised Static in Vitro Digestion Method Suitable for Food - an International ConsensusMinekus, M.; Alminger, M.; Alvito, Paula; Ballance, S.; Bohn, T.; Bourlieu, C.; Carrière, F.; Boutrou, R.; Corredig, M.; Dupont, D.; Dufour, C.; Egger, L.; Golding, M.; Karakaya, S.; Kirkhus, B.; Le Feunteun, S.; Lesmes, U.; Macierzanka, A.; Mackie, A.; Marze, S.; McClements, D.J.; Ménard, O.; Recio, I.; Santos, C.N.; Singh, R.P.; Vegarud, G.E.; Wickham, M.S.; Weitschies, W.; Brodkorb, A..
2012Survey on chemical contaminants in baby foodsAlvito, Paula
Showing results 25 to 44 of 49
< previous   next >

 

  © 2010 www.insa.pt - Todos os direitos reservados | Feedback Ministério da Saúde
Promotores do RCAAP   Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência PO Sociedade do Conhecimento (POSC) Portal oficial da União Europeia