Repositório Científico do Instituto Nacional de Saúde >

Browsing by Author Alvito, Paula

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 21 to 40 of 45
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
12-Oct-2012Identificação e controlo analítico de perigos químicos em alimentos para crianças. especificações com implicações na rotulagemAlvito, Paula
Jul-2011Interactive effects of aflatoxin M1 and ochratoxin A in a human intestinal cell line: evaluation of cyto- and genotoxicityTavares, Ana; Louro, Henriqueta; Alvito, Paula; Silva, Maria João
2012In vitro human digestion models for food applications: a case study of nitrates bioaccessibility in baby foodsAlvito, Paula; Vasco, Elsa
Nov-2011Mercury in organic and conventional baby foods marketed in the region of Lisbon, Portugal:occurrence and exposure assessmentMartins, Carla; Vasco, Elsa; Paixão, Eleonora; Alvito, Paula
Nov-2013Multi-mycotoxin determination in baby foods and in vitro combined cytotoxic effects of aflatoxin M1 and ochratoxin ATavares, Ana; Alvito, Paula; Loureiro, S.; Louro, H.; Silva, M.J.
Mar-2014Mycotoxins and applicability of in vitro methods of digestion and absorption assessment - the patulin case studyAssunção, Ricardo; Ferreira, Mariana; Martins, Carla; Dupont, Didier; Alvito, Paula
2011Occurrence and infant exposure assessment of chemical contaminants in baby foodsAlvito, Paula; Vasco, Elsa; Martins, Carla; Paixão, Eleonora; Calhau, Maria Antónia
3-Sep-2011Occurrence and infant exposure assessment of nitrates in baby foods marketed in the region of Lisbon, PortugalVasco, Elsa; Alvito, Paula
Oct-2012Ochratoxin A presence in poultry settings – A public health problem?Viegas, Susana; Sabino, Raquel; Veríssimo, Cristina; Martins, Carla; Alvito, Paula; Viegas, Carla
Jan-2010Ocorrência de aflatoxinas e ocratoxina A em alimentação infantil em PortugalAlvito, Paula
18-Oct-2011Ocorrência de aflatoxinas e ocratoxina A em alimentos para cianças consumidos em PortugalAlvito, Paula
Oct-2011Ocorrência de cádmio em produtos à base de cereais, de origem convencional e biológicaMartins, Carla; Alvito, Paula
16-Oct-2013Ocorrência de Contaminantes microbiológicos e quimicos em alimentação infantilAlvito, Paula; Furtado, Rosália
Feb-2013Ocorrência e avaliação da exposição a contaminantes químicos em alimentos para criançasAlvito, Paula; Martins, Carla; Vasco, Elsa; Barreira, Maria João; Calhau, Maria Antónia
Jan-2012Ocurrence and bioacessibility of nitrates in baby foodsPina, Zeila; Alvito, Paula; Vasco, Elsa
14-Dec-2012Patulina: ocorrência em alimentos e potenciais efeitos inflamatóriosAlvito, Paula; Crespo, Ana; Santos, Tânia
31-May-2011Plano Nacional de Ação Ambiente e Saúde EP Alimentos Acção 1.9Viegas, Silvia; Alvito, Paula; Oliveira, Luísa
20-Feb-2013Sabemos o que comemos? Contributos da Toxicologia AlimentarMartins, Carla; Alvito, Paula
2012Saúde ambiental infantil: implicações decorrentes da exposição a micotoxinasAlvito, Paula
2011Selenium Content of Raw and Cooked Marine SpeciesMartins, Carla; Almeida, Cristina; Alvito, Paula
Showing results 21 to 40 of 45
< previous   next >

 

  © 2010 www.insa.pt - Todos os direitos reservados | Feedback Ministério da Saúde

Estamos no RCAAP Governo Português separator Ministério da Educação e Ciência  Fundação para a Ciência e a Tecnologia

Financiado por:

POS_C UE