Browsing by Author Albuquerque, T.G.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 85 to 104 of 140 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)TypeAccess Type
2014Perfil de ácidos gordos, colesterol e teor de sal de "nuggets" de frangoAlbuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.articleopenAccess
30-Oct-2014Perfil lipídico e teor de sal de biscoitos comercializados em PortugalAlbuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Bento, A.C.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
31-Oct-2013Perfil nutricional da polpa de quatro cultivares de Annona cherimola Mill. tradicionais da Região Autónoma da MadeiraSantos, F.; Albuquerque, T.G.; Bento, A.C.; Sanches-Silva, A.; Oliveira, M.B.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
May-2014Perfil nutricional e avaliação da actividade antioxidante de sumo de laranjaRaposo, C.A.; Albuquerque, T.G.; Oom, M.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
19-Sep-2014Phenolic compounds determination by Ultra-High Performance Liquid Chromatography with Diode Array DetectionSanches-Silva, A.; Carvalho-Costa, D.; Reis, A.R.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Oct-2014Plantas aromáticas: conhecimento e hábitos de consumo em PortugalCarvalho-Costa, D.; Costa, H.S.; Albuquerque, T.G.; Reis, A.R.; Castilho, M.C.; Ramos, F.; Machado, A.V.; Sanches-Silva, A.conferenceObjectrestrictedAccess
Jun-2014Polyphenols & Antioxidants Incorporation into Food packaging: Trends & PerspectivesSanches-Silva, A.; Carvalho-Costa, D.; Reis, A.R.; Albuquerque, T.G.; Castilho, M.C.; Ramos, F.; Machado, A.V.; Costa, H.S.; on behalf of the Rose4Pack Project teamconferenceObjectrestrictedAccess
Mar-2013Portuguese fresh meats with quality product designationAlbuquerque, T.G.; Santos, F.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Jun-2014Possíveis contaminantes de óleos de frituraAlbuquerque, T.G.; Costa, H.S.; Sanches-Silva, A.; Oliveira, M.B.articleopenAccess
11-Apr-2013As principais fontes de sódio na alimentação: análise do panorama nacionalAlbuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectopenAccess
31-Oct-2013Projeto Rose4Pack – Embalagem biodegradável ativa com extrato de alecrim (Rosmarinus officinalis L.) para incrementar a vida útil dos alimentos.Sanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Costa, D.; Castilho, M.C.; Ramos, F.; Machado, A.V.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Apr-2014Projeto Rose4Pack- Embalagem biodegradável activa com extrato de alecrim (Rosmarinus officinalis L.) para incrementar a vida útil dos alimentos: relatório de progresso (1º Ano)Sanches-Silva, A.; Carvalho-Costa, D.; Albuquerque, T.G.; Ramos, F.; Castilho, M.C.; Machado, A.V.; Costa, H.S.reportrestrictedAccess
Mar-2013Provitamin A activity in traditional foods from Black Sea Area countriesSanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Finglas, P.; Trichopoulou, A.; D'Antuono, L.F.; Alexieva, I.; Boyko, N.; Costea, C.; Fedosova, K.; Karpenko, D.; Kilasonia, Z.; Koçaoglu, B.; Costa, H.S.conferenceObjectopenAccess
Sep-2011Proximate composition of plant origin traditional foods from Black Sea Area CountriesAlbuquerque, T.G.; Costa, H.S.; Sanches-Silva, A.; Fontes, T.; Mota, C.; Santos, M.; Vasilopoulou, E.; Trichopoulou, A.; D’Antuono, F.; Alexieva, I.; Fedosova, K.; Karpenko, D.; Kilasonia, Z.; Kocaoglu, B.; Koval, N.; Stroia, A.L.; Finglas, P.conferenceObjectopenAccess
Oct-2011Proximate composition of traditional vegetable and fruit based foods from Black Sea Area countriesCosta, H.S.; Albuquerque, T.G.; Fontes, T.; Mota, C.; Vasilopoulou, E.; D’Antuono, F.; Alexieva, I.; Hayran, O.; Kaprelyants, L.; Karpenko, D.; Kilasonia, Z.; Pauk, A.; Stroia, A.L.; Finglas, P.conferenceObjectopenAccess
17-Oct-2013PTranSalt – Contributo para o panorama nacionalAlbuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
4-Nov-2014Qualidade NutricionalAlbuquerque, T.G.lecturerestrictedAccess
17-Oct-2013Qualidade NutricionalAlbuquerque, T.G.lecturerestrictedAccess
May-2014Qualidade nutricional de produtos de pastelaria comercializados em PortugalAlbuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Bento, A.C.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Mar-2013Recent achievements in food composition information of traditional foods from EuropeCosta, H.S.; Sanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Trichopoulou, A.; Vasilopoulou, E.; D'Antuono, L.F.; Finglas, P.conferenceObjectopenAccess