Browsing by Author Albuquerque, T.G.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 128 to 147 of 210 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)TypeAccess Type
30-Oct-2015Perceção do consumidor sobre o conteúdo de sal dos alimentos e das refeiçõesAlbuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Jan-2016Perfil de ácidos gordos de hambúrgueres e sandes comercializados em cadeias de “fast-food”Silva, M.A.; Albuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Apr-2016Perfil de ácidos gordos de sementes: benefícios para a saúdeSilva, Mafalda Alexandra; Albuquerque, T.G.; Oliveira, M. Beatriz; Costa, H.S.conferenceObjectopenAccess
12-Apr-2016Perfil de ácidos gordos de sementes: benefícios para a saúdeSilva, M.A.; Albuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Costa, H.S.conferenceObjectopenAccess
2014Perfil de ácidos gordos, colesterol e teor de sal de "nuggets" de frangoAlbuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.articleopenAccess
Apr-2014Perfil lipídico de frutos secos e sementesAlbuquerque, T.G.; Silva, Ana Sanches; Oliveira, M. Beatriz; Costa, H.S.articleopenAccess
30-Oct-2014Perfil lipídico e teor de sal de biscoitos comercializados em PortugalAlbuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Bento, A.C.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
31-Oct-2013Perfil nutricional da polpa de quatro cultivares de Annona cherimola Mill. tradicionais da Região Autónoma da MadeiraSantos, F.; Albuquerque, T.G.; Bento, A.C.; Sanches-Silva, A.; Oliveira, M.B.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
May-2014Perfil nutricional e avaliação da actividade antioxidante de sumo de laranjaRaposo, C.A.; Albuquerque, T.G.; Oom, M.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
11-Apr-2016PERSSILAA D3.4 - Recommendations for european guidelinesAlbuquerque, T.G.; Costa, H.S.; Rauter, A.P.conferenceObjectopenAccess
26-Nov-2015PERSSILAA Project-An Innovative Approach to Nutritional Education for Older AdultsMartins, A.; Turkman, A.; Ferreira, A.; Turkman, F.; Antunes, M.; Silva, M.S.; Sousa, L.; Costa, H.S.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Vollenbroek-Hutten, M.; Rauter, A.P.conferenceObjectrestrictedAccess
27-Nov-2015PERSSILAA project: Healthy eating for elderlyAlbuquerque, T.G.; Silva, M.A.; Bochecha, E.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
19-Sep-2014Phenolic compounds determination by Ultra-High Performance Liquid Chromatography with Diode Array DetectionSanches-Silva, A.; Carvalho-Costa, D.; Reis, A.R.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Oct-2014Plantas aromáticas: conhecimento e hábitos de consumo em PortugalCarvalho-Costa, D.; Costa, H.S.; Albuquerque, T.G.; Reis, A.R.; Castilho, M.C.; Ramos, F.; Machado, A.V.; Sanches-Silva, A.conferenceObjectrestrictedAccess
Jun-2014Polyphenols & Antioxidants Incorporation into Food packaging: Trends & PerspectivesSanches-Silva, A.; Carvalho-Costa, D.; Reis, A.R.; Albuquerque, T.G.; Castilho, M.C.; Ramos, F.; Machado, A.V.; Costa, H.S.; on behalf of the Rose4Pack Project teamconferenceObjectrestrictedAccess
Mar-2013Portuguese fresh meats with quality product designationAlbuquerque, T.G.; Santos, F.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Jun-2014Possíveis contaminantes de óleos de frituraAlbuquerque, T.G.; Costa, H.S.; Sanches-Silva, A.; Oliveira, M.B.articleopenAccess
Sep-2015Potential contribution of common aromatic plants for vitamin C dietary intakeCarvalho-Costa, Denise; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.; Castilho, Maria Conceição; Ramos, Fernando; Machado, Ana V.; Sanches-Silva, AnaconferenceObjectclosedAccess
17-Dec-2013As principais fontes de sal na alimentação: análise do panorama nacionalAlbuquerque, T.G.; Oliveira, M. Beatriz; Silva, A. Sanches; Costa, H.S.articleopenAccess
11-Apr-2013As principais fontes de sódio na alimentação: análise do panorama nacionalAlbuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectopenAccess