Repositório Científico do Instituto Nacional de Saúde >

Browsing by Author Albuquerque, T.G.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 57 to 76 of 92
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
31-Oct-2013Perfil nutricional da polpa de quatro cultivares de Annona cherimola Mill. tradicionais da Região Autónoma da MadeiraSantos, F.; Albuquerque, T.G.; Bento, A.C.; Sanches-Silva, A.; Oliveira, M.B.; Costa, H.S.
Mar-2013Portuguese fresh meats with quality product designationAlbuquerque, T.G.; Santos, F.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.
11-Apr-2013As principais fontes de sódio na alimentação: análise do panorama nacionalAlbuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.
31-Oct-2013Projeto Rose4Pack – Embalagem biodegradável ativa com extrato de alecrim (Rosmarinus officinalis L.) para incrementar a vida útil dos alimentos.Sanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Costa, D.; Castilho, M.C.; Ramos, F.; Machado, A.V.; Costa, H.S.
Mar-2013Provitamin A activity in traditional foods from Black Sea Area countriesSanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Finglas, P.; Trichopoulou, A.; D'Antuono, L.F.; Alexieva, I.; Boyko, N.; Costea, C.; Fedosova, K.; Karpenko, D.; Kilasonia, Z.; Koçaoglu, B.; Costa, H.S.
Sep-2011Proximate composition of plant origin traditional foods from Black Sea Area CountriesAlbuquerque, T.G.; Costa, H.S.; Sanches-Silva, A.; Fontes, T.; Mota, C.; Santos, M.; Vasilopoulou, E.; Trichopoulou, A.; D’Antuono, F.; Alexieva, I.; Fedosova, K.; Karpenko, D.; Kilasonia, Z.; Kocaoglu, B.; Koval, N.; Stroia, A.L.; Finglas, P.
Oct-2011Proximate composition of traditional vegetable and fruit based foods from Black Sea Area countriesCosta, H.S.; Albuquerque, T.G.; Fontes, T.; Mota, C.; Vasilopoulou, E.; D’Antuono, F.; Alexieva, I.; Hayran, O.; Kaprelyants, L.; Karpenko, D.; Kilasonia, Z.; Pauk, A.; Stroia, A.L.; Finglas, P.
17-Oct-2013PTranSalt – Contributo para o panorama nacionalAlbuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.
17-Oct-2013Qualidade NutricionalAlbuquerque, T.G.
Mar-2013Recent achievements in food composition information of traditional foods from EuropeCosta, H.S.; Sanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Trichopoulou, A.; Vasilopoulou, E.; D'Antuono, L.F.; Finglas, P.
20-Nov-2012Recent developments in the analytical methods for sterols separation in food matricesAlbuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.
Jun-2011Relatório científico de actividades da Bolsa de Investigação do projecto: "Sustainable exploitation of bioactive components from the Black Sea Area traditional foods - BaSeFood"Costa, H.S.; Albuquerque, T.G.
Sep-2011Report on Analytical characterization of selected traditional foods complete - M2.4Costa, H.S.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Finglas, P.
Nov-2011Report on analytical data on traditional foods to be available for inclusion in the appropriate national FCDB and EuroFIR datasets - D2.3Costa, H.S.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Finglas, P.
20-Nov-2012A review of analytical methodologies for the determination of bisphenol A in foodstuffs as result of its migrationSanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.
Sep-2011Riboflavin content in selected traditional foods from Black Sea Area countriesCosta, H.S.; Flores, C.; Sanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Santos, M.; Vasilopoulou, E.; Trichopoulou, A.; D’Antuono, F.; Alexieva, I.; Hayran, O.; Kaprelyants, L.; Karpenko, D.; Kilasonia, Z.; Koval, N.; Stroia, A.L.; Finglas, P.
Oct-2012Selected traditional foods from Bulgaria in the frame of BaSeFood projectAlexieva, I.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Finglas, P.; Vasilopoulo, E.; Trichopoulou, A.; D’Antuono, L.F.; Costa, H.S.
Oct-2012Selected traditional foods from Georgia in the frame of BaSeFood projectJorjadze, M.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Finglas, P.; Shatberashvili, E.; Kilasonia, Z.; Ebralidze, L.; Dilis, V.; Vasilopoulou, E.; D’Antuono, L.F.; Costa, H.S.
Oct-2012Selected traditional foods from Romania in the frame of BaSeFood projectCostea, C.; Sanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Finglas, P.; Vasile, A.; Tampu, D.; Vasilopoulou, E.; Trichopoulou, A.; D’Antuono, L.F.; Costa, H.S.
Oct-2012Selected traditional foods from Russian Federation in the frame of BaSeFood projectKarpenko, D.; Costa, H.S.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Finglas, P.; Vasilopoulou, E.; Dilis, V.; D’Antuono, L.F.; Dubtsov, G.; Kolesnov, A.; Suvorov, O.; Beteva, E.; Krechetnikova, A.
Showing results 57 to 76 of 92
< previous   next >

 

  © 2010 www.insa.pt - Todos os direitos reservados | Feedback Ministério da Saúde
Promotores do RCAAP   Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência PO Sociedade do Conhecimento (POSC) Portal oficial da União Europeia