Browsing by Author Albuquerque, T.G.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 112 to 131 of 210 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)TypeAccess Type
Nov-2013New nutritional composition data on selected traditional foods consumed in Black Sea Area countriesCosta, H.S.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Vasilopoulou, E.; Trichopoulou, A.; D'Antuono, L.F.; Alexieva, I.; Boyko, N.; Costea, C.; Fedosov, S.; Hayran, O.; Karpenko, D.; Kilasonia, Z.; Finglas, P.articlerestrictedAccess
Sep-2011New nutritional data on selected traditional foods from Black Sea area countriesCosta, H.S.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Vasilopoulou, E.; Trichopoulou, A.; D’Antuono, F.; Alexieva, I.; Boyko, N.; Fedosova, K.; Karpenko, D.; Kilasonia, Z.; Koçaoglu, B.; Stroia, A.L.; Finglas, P.conferenceObjectopenAccess
2015Nova geração de embalagens alimentares pretende aumentar a vida útil dos alimentosSanches-Silva, Ana; Carvalho-Costa, Denise; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.articleopenAccess
2015A novel insight on an ancient aromatic plant: The rosemary (Rosmarinus officinalis L.)Ribeiro-Santos, Regiane; Carvalho-Costa, Denise; Cavaleiro, Carlos; Costa, H.S.; Albuquerque, T.G.; Castilho, Maria Conceição; Ramos, Fernando; Melo, Nath ália R.; Sanches-Silva, AnaarticlerestrictedAccess
26-Nov-2015NUTRIAGEING: combining science, cooking and agricultureSilva, M.S.; Ferreira, A.; Sousa, L.; Costa, H.S.; Albuquerque, T.G.; Silva, M.A.; Sanches-Silva, A.; Martins, A.; Turkman, A.; Turkman, F.; Antunes, M.; Rauter, A.P.conferenceObjectrestrictedAccess
28-May-2015Nutrição e DiabetesAlbuquerque, T.G.; Costa, H.S.lecturerestrictedAccess
28-May-2015Nutrição e Doença CelíacaCosta, H.S.; Albuquerque, T.G.lecturerestrictedAccess
18-Mar-2016Nutrição no idoso: contributo do projeto PERSSILAAAlbuquerque, T.G.; Costa, H.S.otheropenAccess
15-Feb-2016Nutritional and phytochemical composition of Annona cherimola Mill. fruits and by-products: Potential health benefitsAlbuquerque, T.G.; Santos, F.; Sanches-Silva, A.; Oliveira, M.B.; Bento, A.C.; Costa, H.S.articleembargoedAccess
Sep-2014Nutritional composition of commercial orange juicesRaposo, C.A.; Albuquerque, T.G.; Oom, M.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Sep-2014Nutritional composition of four samples of commercial orange juiceRaposo, C.A.; Albuquerque, T.G.; Oom, M.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
27-Oct-2011Nutritional composition of traditional foods from Black Sea Area countriesCosta, H.S.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Vasilopoulou, E.; Trichopoulou, A.; Alexieva, I.; Costea, C.; Fedosova, K.; Hayran, O.; Kilasonia, Z.; Kolesnov, A.; Koval, N.V.; D’Antuono, F.; Finglas, P.conferenceObjectopenAccess
Feb-2012Nutritional data on selected traditional foods from BSACCosta, H.S.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Finglas, P.conferenceObjectrestrictedAccess
Sep-2015Nutritional quality of natural and processed nutsAlbuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
May-2015Nutritional quality of snacks commercialized in PortugalAlbuquerque, T.G.; Costa, H.S.; Sanches-Silva, A.; Oliveira, M.B.conferenceObjectrestrictedAccess
Sep-2014Nutritional safety of commercial bakery products manufactured in PortugalAlbuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Bento, A.C.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
30-Oct-2015Perceção do consumidor sobre o conteúdo de sal dos alimentos e das refeiçõesAlbuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Jan-2016Perfil de ácidos gordos de hambúrgueres e sandes comercializados em cadeias de “fast-food”Silva, M.A.; Albuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Apr-2016Perfil de ácidos gordos de sementes: benefícios para a saúdeSilva, Mafalda Alexandra; Albuquerque, T.G.; Oliveira, M. Beatriz; Costa, H.S.conferenceObjectopenAccess
12-Apr-2016Perfil de ácidos gordos de sementes: benefícios para a saúdeSilva, M.A.; Albuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Costa, H.S.conferenceObjectopenAccess