Percorrer por autor Albuquerque, T.G.

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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Mar-2013Fatty acids composition and total fat content in traditional foods from Black Sea Area countriesAlbuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Finglas, P.; D'Antuono, L.F.; Trichopoulou, A.; Alexieva, I.; Boyko, N.; Costea, C.; Fedosova, K.; Karpenko, D.; Kilasonia, Z.; Koçaoglu, B.; Costa, H.S.conferenceObjectopenAccess
30-Out-2014Fiabilidade alimentar em produtos de pastelaria similares: Marca branca vs. Marca comercialAlbuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Bento, A.C.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
2013Folheto do Projeto Rose4PackSilva, A. Sanches; Costa, H.S.; Ramos, F.; Castilho, M.C.; Machado, A.V.; Nóbrega, J.M.; Carneiro, O.S.; Albuquerque, T.G.; Cunha, E.otheropenAccess
Set-2016Fritura da batata: influência do corte na absorção de gorduraSilva, M.A.; Albuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Costa, H.S.conferenceObjectopenAccess
25-Fev-2016Fritura das batatas: impacto na qualidade nutricionalAlbuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
30-Out-2014Frutos da Ilha da Madeira: Avaliação do teor de vitamina CFerreira, J.O.; Denise, C.; Castilho, M.C.; Sanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Ramos, F.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
26-Nov-2015Importância do perfil de ácidos gordos na qualidade nutricional de pizasAlbuquerque, T.G.; Silva, M.A.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
23-Set-2013Influence of cooking method on fatty acids profile of chicken breaded foodsAlbuquerque, T.G.; Coutinho, D.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Jun-2011Influence of Ultra-Violet Radiation on the Ascorbic Acid Content of Pineapple By-products Determined by HPLCFreitas, A.; Valente, A.; Albuquerque, T.G.; Moldão-Martins, M.; Costa, H.S.; Sanches-Silva, A.conferenceObjectrestrictedAccess
Mai-2014Inovação e Segurança em Embalagens AlimentaresSanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Carvalho-Costa, D.; Reis, A.R.; Costa, H.S.; Ramos, F.; Castilho, M.C.; Machado, A.V.; em nome dos membros do projeto Rose4PackconferenceObjectrestrictedAccess
Abr-2013Inovação nas embalagens alimentares ativas com capacidade antimicrobiana: recurso à nanotecnologiaSanches-Silva, A.; Costa, D.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
1-Fev-2013Inovação no sector das embalagens alimentares: embalagens activas a partir de sub-produtos do camarãoSanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.lecturerestrictedAccess
19-Set-2014Inovação no sector das embalagens alimentares: Incorporação de extrato de alecrim (Rosmarinus officinalis L.) em embalagem biodegradável-Projeto Rose4PackSanches-Silva, A.; Carvalho-Costa, D.; Albuquerque, T.G.; Reis, A.R.; Castilho, M.C.; Ramos, F.; Machado, A.V.; Costa, H.S.conferenceObjectopenAccess
20-Mai-2013Interacções embalagem-alimento e segurança alimentarAlbuquerque, T.G.; Costa, H.S.; Sanches-Silva, A.lecturerestrictedAccess
Set-2014Interactive website – How to make healthier choices and improve food habbitsMaia, H.M.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Set-2012Lipid profile of nuts and oilseedsAlbuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Fontes, T.; Santos, M.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
27-Out-2011Lipid profile of traditional foods from Black Sea Area countriesAlbuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Finglas, P.; Vasilopoulou, E.; Trichopoulou, A.; Alexieva, I.; Fedosova, K.; Kilasonia, Z.; Koçaoglu, B.; Koval, N.V.; Krechetnikova, A.; Pamfilie, R.; D’Antuono, F.; Costa, H.S.conferenceObjectopenAccess
Abr-2013Melhoria das propriedades físicas das embalagens alimentares com recurso à nanotecnologiaCosta, D.; Costa, H.S.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.conferenceObjectrestrictedAccess
Nov-2012Migration of chitosan films prepared by solvent evaporation and extrusionSanches-Silva, A.; Ribeiro, T.; Albuquerque, T.G.; Paseiro, P.; Sendón, R.; Bernaldo de Quirós, A.; López-Cervantes, J.; Sánchez-Machado, D.; Soto Valdez, H.; Angulo, I.; Pardo Aurrekoetxea, G.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Abr-2012Mineral and trace elements content of Black Sea Area traditional foodsAlbuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.; Finglas, P.otheropenAccess