Repositório Científico do Instituto Nacional de Saúde >

Browsing by Author Albuquerque, T.G.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 38 to 57 of 92
< previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
May-2011Eficácia da suplementação de vitamina A em crianças da República Democrática de São Tomé e PríncipeValente, A.; Albuquerque, T.G.; Carvalho, A.; Costa, H.S.
15-Oct-2012Eicosapentaenoic and docosahexaenoic acids daily intake among diabetic and nondiabetic subjects: relation to cardiovascular diseaseValente, A.; Bicho, M.; Albuquerque, T.G.; Duarte, R.; Raposo, J.F.; Costa, H.S.
16-May-2013Embalagens Activas Baseadas em Astaxantina e QuitosanoAlbuquerque, T.G.; Costa, H.S.; Sanches-Silva, A.
Sep-2013Evaluation of antioxidant activity of seed, pulp and peel from Annona Cherimola Mill. (Annonaceae)Santos, F.; Albuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.
23-Sep-2013Evaluation of nutritional profile of chicken nuggets using different cooking methods.Albuquerque, T.G.; Coutinho, D.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.
Mar-2013Fatty acids composition and total fat content in traditional foods from Black Sea Area countriesAlbuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Finglas, P.; D'Antuono, L.F.; Trichopoulou, A.; Alexieva, I.; Boyko, N.; Costea, C.; Fedosova, K.; Karpenko, D.; Kilasonia, Z.; Koçaoglu, B.; Costa, H.S.
23-Sep-2013Influence of cooking method on fatty acids profile of chicken breaded foodsAlbuquerque, T.G.; Coutinho, D.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.
Jun-2011Influence of Ultra-Violet Radiation on the Ascorbic Acid Content of Pineapple By-products Determined by HPLCFreitas, A.; Valente, A.; Albuquerque, T.G.; Moldão-Martins, M.; Costa, H.S.; Sanches-Silva, A.
16-Oct-2013Influência do método de confeção no perfil em ácidos gordos de "nuggets" de frango comercializados em Portugal e sua importância na NutriçãoCoutinho, D.
Apr-2013Inovação nas embalagens alimentares ativas com capacidade antimicrobiana: recurso à nanotecnologiaSanches-Silva, A.; Costa, D.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.
20-May-2013Interacções embalagem-alimento e segurança alimentarAlbuquerque, T.G.; Costa, H.S.; Sanches-Silva, A.
Sep-2012Lipid profile of nuts and oilseedsAlbuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Fontes, T.; Santos, M.; Costa, H.S.
27-Oct-2011Lipid profile of traditional foods from Black Sea Area countriesAlbuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Finglas, P.; Vasilopoulou, E.; Trichopoulou, A.; Alexieva, I.; Fedosova, K.; Kilasonia, Z.; Koçaoglu, B.; Koval, N.V.; Krechetnikova, A.; Pamfilie, R.; D’Antuono, F.; Costa, H.S.
Apr-2013Melhoria das propriedades físicas das embalagens alimentares com recurso à nanotecnologiaCosta, D.; Costa, H.S.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.
Nov-2012Migration of chitosan films prepared by solvent evaporation and extrusionSanches-Silva, A.; Ribeiro, T.; Albuquerque, T.G.; Paseiro, P.; Sendón, R.; Bernaldo de Quirós, A.; López-Cervantes, J.; Sánchez-Machado, D.; Soto Valdez, H.; Angulo, I.; Pardo Aurrekoetxea, G.; Costa, H.S.
Nov-2013New nutritional composition data on selected traditional foods consumed in Black Sea Area countriesCosta, H.S.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Vasilopoulou, E.; Trichopoulou, A.; D'Antuono, L.F.; Alexieva, I.; Boyko, N.; Costea, C.; Fedosov, S.; Hayran, O.; Karpenko, D.; Kilasonia, Z.; Finglas, P.
Sep-2011New nutritional data on selected traditional foods from Black Sea area countriesCosta, H.S.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Vasilopoulou, E.; Trichopoulou, A.; D’Antuono, F.; Alexieva, I.; Boyko, N.; Fedosova, K.; Karpenko, D.; Kilasonia, Z.; Koçaoglu, B.; Stroia, A.L.; Finglas, P.
27-Oct-2011Nutritional composition of traditional foods from Black Sea Area countriesCosta, H.S.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Vasilopoulou, E.; Trichopoulou, A.; Alexieva, I.; Costea, C.; Fedosova, K.; Hayran, O.; Kilasonia, Z.; Kolesnov, A.; Koval, N.V.; D’Antuono, F.; Finglas, P.
Feb-2012Nutritional data on selected traditional foods from BSACCosta, H.S.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Finglas, P.
31-Oct-2013Perfil nutricional da polpa de quatro cultivares de Annona cherimola Mill. tradicionais da Região Autónoma da MadeiraSantos, F.; Albuquerque, T.G.; Bento, A.C.; Sanches-Silva, A.; Oliveira, M.B.; Costa, H.S.
Showing results 38 to 57 of 92
< previous   next >

 

  © 2010 www.insa.pt - Todos os direitos reservados | Feedback Ministério da Saúde

Estamos no RCAAP Governo Português separator Ministério da Educação e Ciência   Fundação para a Ciência e a Tecnologia

Financiado por:

POS_C UE